keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Petri Paavola ja kristillinen anustappi



PePa on julkaissut useampia blogikirjoituksia sen jälkeen, kun viimeksi vierailin PePan sivuilla. Melkein tuli kuset housuun kun nauratti. PePaa on mahdotonta parodioida: hän tekee sen ihan itse. Viimeisin PePan kirjoituksista käsitteli – yllätys, yllätys – seksiä. Aina kun PePa puhuu seksistä, niin tuloksena on taattua tahatonta huumoria.

Miten joku voi olla niin kiinnostunut seksistä? Miten joku voi olla niin kiinnostunut muiden seksielämästä? Lieneekö niin, että PePan kirjoitukset ovat projektioita hänen omasta turhautumisestaan?

Niin tai näin, PePa huumoripläjäyksen voi käydä lukemassa tuolta:

Pepa kirjoitti:
Seksilelut. Seksilelujen en näe olevan tarpeellisia, sillä niiden käyttäminen osoittaa sen ettei aviopari kykene terveeseen ja hellään seksielämään, vaan sitä pitää ruokkia seksilelujen kautta. Jumala loi miehelle ja naiselle kehot sekä sukupuolielimet ja kädet, joilla voidaan helliä ja hyväillä aviopuolisoaan. Seksilelut eivät kuulu normaaliin ja terveeseen seksielämään. Minun mielestäni seksileluihin turvautuminen osoittaa kyvyttömyyttä kohdata seksuaalisesti oma sekä puolison keho. Seksilelu ei suinkaan piristä seksielämää, vaan voi johdattaa ihmisen yhä uusiin kokeiluihin, jotka voivat johdattaa ihmistä pois päin terveen ja luonnollisen seksin harrastamisesta. Vain Jumalan tahdon mukainen seksielämä voi tehdä ihmisestä onnellisen myös seksuaalisuuden alueella ja kaikenlaiset korvikkeet luonnollisen seksiaktin korvaajina johdattavat ihmistä väärään suuntaan seksuaalisuuden alueella.

Tässä blogissa kirjoitin taannoin raamatullisista dildoista. Ihan totta, amerikkalainen kristitty nettikauppa myy sellaisia!

Seuraavasta pääsee lukemaan blogia kristittyjen seksileluista:

Jutun koko pointti tiivistyy seuraavaan:
Pastor Young tells me that it is up to each married couple to decide if things like toys or lingerie are acceptable, but if there can be a Christian butt-plug, why can't there be Christian porn?

Kristillinen anustappi? Miten se eroaa ei-kristillisestä anustapista. Tätä voisi PePa analysoida seuraavassa blogissa.

Kristillis-eroottisen sivuston mukaan kristittyjen seksi on aina kolmen kimppa, jossa jumala on kolmantena sähläämässä mukana:
Michal Scott even notes that Christian erotica is always a threesome because God is in the mix. (WWJD? MMF, apparently.) The sites are full of smut written by Christians, for christians. Or maybe secretly written by atheists who fetishize christians? I can't tell anymore.

Miksi Raamattu ei sano mitään paristokäyttöisistä dildoista? Miksi Raamattu ei sano mitään kumisista anustapeista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti