perjantai 29. toukokuuta 2015

Jeesus oli rasisti



Raamattu on niin barbaarinen kirja, ettei ole lainkaan yllättävää, että yksi kirjan toimintasankareista – Jeesus – osoittautuu rasistiksi. Tästä asiasta voi lukea esimerkiksi Matteuksen evankeliumista. Kun Jeesus ja opetuslapset olivat Tyron ja Sidonin seudulla, kanaanilainen nainen (ei-juutalainen) lähestyi Jeesusta siitä syystä, että ko. oletti tytärtään vaivaavan jonkin, jonka hän tulkitsi demoniksi.

22 Siellä muuan kanaanilainen nainen, sen seudun asukas, tuli ja huusi: "Herra, Daavidin Poika, armahda minua! Paha henki vaivaa kauheasti tytärtäni." (Matteus 15:22)

Tämän jälkeen Jeesus informoi naista, että hänen missionsa oli parantaa ainoastaan juutalaisia. Nainen on kuitenkin sitkeä Jeesuksen rasistisista kommenteista huolimatta.

26 Mutta Jeesus sanoi hänelle: "Ei ole oikein ottaa lapsilta leipä ja heittää se koiranpenikoille."
Tuon jakeen asiayhteys on se, että kanaanilaiset olivat Jeesukselle pelkkiä koiria, jotka eivät ansainneet Raamatun jumalan rakkautta ja huolenpitoa.

Jeesukselle sattuu hellämielinen hetki rasismistaan huolimatta ja hän parantaa naisen tyttären. 

Jeesuksen rasismi oli aika tekopyhää. Hieman myöhemmin samassa evankeliumissa Jeesus ulottaa rasisminsa koskemaan myös juutalaisia: 37 "Jerusalem, Jerusalem! Sinä tapat profeetat ja kivität ne, jotka on lähetetty sinun luoksesi. Miten monesti olenkaan tahtonut koota lapsesi, niin kuin kanaemo kokoaa poikaset siipiensä suojaan! Mutta te ette tahtoneet tulla. (Matteus 23:37)

Tässä vaiheessa Jeesuksen & kiihkoilevien juutalaisten vallankumousfantasiat olivat jo menneet vituilleen, joten Jeesuksen vinksahtanut ajatusmaailma sai käänteen, jossa myös juutalaiset ansaitsivat rangaistuksen. Näinhän ne surkeat kapinajohtajat puhuvat, kun heidän fantasiansa kokevat kolauksia.

Jeesuksen rasismi tulee esille myös seuraavassa:
5 Nämä kaksitoista Jeesus lähetti matkaan annettuaan heille ohjeet: "Älkää menkö vierasheimoisten keskuuteen älkääkä mihinkään Samarian kaupunkiin. 6 Sen sijaan menkää Israelin kansan eksyneiden lampaiden luo 7 ja julistakaa: 'Taivasten valtakunta on tullut lähelle.'

Myöhemmin Jeesus ja erityisesti opetuslapset olivat itsensä kanssa ristiriidassa lähetyskäskynkin suhteen. Melkoisia tuuliviirejä.

Tämä Jeesus ja hänen hang-aroundinsa olivat pelkkä juutalainen lahko, jollaisena sen olisikin ollut parempi pysyä. Täten maailma olisi säästynyt paljolta uskonnolliselta pahalta.

Juutalaisuuden ja kristinuskon kannalta on suorastaan katastrofaalista, että Raamattu on korruptoitunut seuraavan tapaan:
8 Kuinka te voitte väittää: "Me olemme viisaita,
meillä on Herran laki."
Totisesti, lainopettajien kynä
on väärentänyt Herran lain!

Sekä Vanha että Uusi Testamentti ovatkin enimmäkseen rasistisia teoksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti