torstai 14. maaliskuuta 2019

Abrahamilaisten uskontojen barbaarinen pahuus


Abrahamilaiset uskonnot ovat yksinkertaisesti pahoja. Se että näiden uskontojen harjoittajat repivät dogmansa muinaisista myyteistä ei välttämättä tee kannattajasta pahaa. Pahaksi heidät tekee se, että he vaativat muita omaksumaan selvästi epätodet myyttinsä tosina. Pahaksi heidät tekee se, että he ovat vaatimassa dogmejaan lainsäädännöksi, kaikkia velvoittaviksi prinsiipeiksi.

Abrahamilaisten uskontojen prinsiippi on aina jonkin ryhmän ylivalta. Tuota ylivaltaa ei koskaan pystytä perustelemaan reaalimaailman perusteilla. Ylivaltaa voi puolustaa vain perääntymällä vuosituhansien takaisiin myytteihin. Myytit ovat surkea perusta yhdellekään menettelytavalle.

Abrahamilaisten kirjoituskokoelmat edustavat silkkaa pahuutta. Kirjoitukset ovat perusta kaikenlaiselle epäeettisille teoille. Moraalisesti ylevin kannanotto on luopua uskostaan, sillä barbaaristen kirjoitusten pitäminen ohjeena tekee niiden noudattajasta pahan barbaarin.

Abrahamilaisten uskontojen vastaus pahuuden ongelmaan on aina perääntyminen myyttisen jumalan eksistenssiin. Vielä kun tuolle jumalalle predikoidaan erinäisiä ominaisuuksia, niin ollaankin tilanteessa, jossa abrahamilaisten jumalan barbaarisuudelle ei tarvitse tehdä mitään. Kaikki, myös oma epäeettisyys, voidaan panna kuvitellun jumalan tahdoksi.

Barbaariseen jumalaan uskovat ovat juuri itse barbaareja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti