perjantai 31. elokuuta 2018

Laura Huhtasaari kusessa kaulaa myöten


Tämän viikon uhriutuja on ilman muuta Laura Huhtasaari. Laura pelasi uhrikortin, kun hänen muinainen gradunsa oli varmistunut törkeäksi plagiaatiksi. Tuosta opinnäytetyöstä peräti 80 prosenttia oli kopioitu mainitsematta lähdettä.

Huhtasaaren ollessa kyseessä asia ei ole uusi: jo paljon ennen hänen graduunsa kohdistunutta kritiikkiä paljastui sellainen detalji, että Laura Huhtasaari oli kopioinut Uuden Suomen Puheenvuoron blogeihinsa muiden tekstejä mainitsematta lähdettä.

Uskonnollinen oikeisto on niin Yhdysvalloissa kuin Suomessakin aina hekumoi korkealla moraalillaan, mutta kerta toisensa jälkeen he kärähtävät kaikenlaisesta epärehellisyydestä. Tästä ilmiöstä on ollut puhetta tässä blogissa alusta lähtien.

Laura Huhtasaari on kopioinut retoriikkansa ja tavoiteohjelmansa republikaaninen taakse ryhmittyneeltä radikalisoituneelta uskonnolliselta oikeistolta. Republikaaneista on tullut pelkkä rikollisorganisaatio, joten Laura on vertaistensa joukossa.

Republikaaneistakin on ollut tässä blogissa jo niin monta postausta, ettei niiden toistaminen kaiketi ole tarpeen. Sanotaan nyt sen verran, että Suomea on republikanisoitu aika monta vuotta ja tuloksena on ilmiselvä kurjistuminen. Kurjistumisessa Yhdysvallat on ainakin toistaiseksi ihan omissa lukemissaan.

Huhtasaari ja hänen hännystelijänsä ovat olleet Lauran gradua koskevan jupakan yhteydessä aika häpeämättömiä. Selvää vilppiä yritetään valkopestä. Faktat eivät tälläkään kertaa vain ole Lauran puolella. Koska löytyy rehellinen uskonnollisen oikeiston konservatiivi, joka pystyisi myöntämään suuntauksen vilpin, rikkeet ja rikkomukset? En usko, että sellaista löytyy.

Nähtäväksi jää, onko Huhtasaarella enää kanttia julkaista puuta heinää olevia kirjoituksiaan Uudessa Suomessa. Maine on mennyt ja Laura saa takuulla entistä enemmän kritiikkiä osakseen, jos nyt vielä kehtaa julkaista yhtään mitään. Vilppiä ei voi puolustaa muuten kuin entistä suuremmalla vilpillä ja sitähän nämä uskonnollisen oikeiston edustajat tekevät.

En olisi lainkaan yllättynyt, jos Laura Huhtasaari osoittautuisi kaiken lisäksi kriminaaliksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti