tiistai 28. elokuuta 2018

Kukkakaalipirtelöstä tehdään identiteettipolitiikkaa


Viime viikon avainsana oli kukkakaalipirtelö.

Kyseinen pirtelö sai huomiota kun Puolustusvoimat kertoi, että vastaisuudessa armeijassa tarjotaan kaksi kasvisateriaa viikossa. Tästä persut ja muut kentän oikeimmalta laidalta vetivät herneen (pun intended) nenäänsä.

Puolustusministeri Jussi Niinistö vaikutti yllättyneeltä. Eikö hän tiedä mitä Puolustusvoimissa tapahtuu? Sitten puolustusministeri nillitti asian johdosta.

Keskustelupalstoilla asia väännettiin identiteettipolitiikaksi. Valkoinen lihaa syövä kristitty mies on tietyn identiteettipolitiikan mukaan uhanalainen laji. Toisaalta vedottiin kasvisruoan testosteronitason laskevaan vaikutukseen samalla kun ko. ruokavalio kasvattaa estrogeenitasoa. Tästä päästäänkin vetämällä mutkat suoraksi siihen, että kasvisravinto sopii vai neideille. Väitteiden totuusarvoa ei tietenkään edes yritetty verifioida.

Sinänsä hilpeää, että asiasta pöyristyivät samat tyypit, jotka pöyristyvät feministeistä, homoista ja monesta muusta sellaisesta tekijästä, josta he itse vääntävät identiteettipolitiikkaa.

Näiden armeijan kasvisruoasta pöyristyvien syytteet kuvittelemiaan liberaaleja kohtaan kiteytyvät aina identiteettipolitiikkaan. Heidän itseensä kohdistuva identiteettipolitiikkaa on silkkaa uhriutumista. Siitä sitä onkin hyvä kehitellä jos jonkinlaista salaliittoteoriaa.

Jos kasvisruoka ei maistu, niin eiköhän sotilaskodista saa höyrymakkaroita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti