perjantai 3. elokuuta 2018

Puolimatka ratsastaa kohti auringonlaskua ja seniiliä vanhuutta


Kahdesti- ja uudestisyntyneeltä professorilta, Tapio Puolimatkalta, lorahti iso aivopieru kirjoituksella, joka oli otsikoitu: Kampanja pedofilian laillistamiseksi.

Puolimatkan horinoita ja houreita on käsitelty tässä blogissa jo niin monta kertaa aiemmin, ettei kaiken toistaminen ole tässä yhteydessä tarpeen. Ne, jotka ovat kiinnostuneita, Puolimatkan juttujen debunkkaamisesta, löytävät tämän blogin arkistosta paljon materiaalia. Puolimatka on jo vuosikymmeniä toistanut samoja argumentaatiovirheitä, eikä professori ota opikseen, vaikka hänelle väännetään evidenssi rautalangasta. Sellaista se usko teettää.

Tapsan pökäle julkaistiin ensimmäiseksi Oikean Median Vieraskynä-palstalla. Tuon äärioikeistolaisen verkkojulkaisun taustalla häärii Puolimatkan aatetoveri Jukka-Pekka Rahkonen. Yhdessä Puolimatka ja Rahkonen kävivät perseilemässä eduskunnan lakivaliokunnassa yrittäessään kumota jo kertaalleen hyväksyttyä tasa-arvoista avioliittolakia. Vituiksihan se meni.

Tapsan sepustus oli jopa liikaa Rahkoselle ja aika nopeassa tahdissa kirjoitus poistuikin sivuilta. Sitten Tapsa julkaisi saman tekstin omilla verkkosivuillaan. Eikä tässä vielä kaikki, Tapsa tunki juttunsa myös Patmoksen vieraskynään.

Sen verran Tapsan aivopierulla oli seurauksia, että Tapsan työnantaja, Jyväskylän yliopisto, sanoutui irti professorinsa jutuista. Jonkinlainen sisäinen tutkinta Puolimatkasta kaiketi käynnistetään. Arvelen, että tutkinnan tuloksena syntyy jokin nahkapäätös, jossa Tapsa saa nuhteet, mutta mitään muuta ei tapahdu.

Vuosia sitten opiskelijalehti Jylkkäri kertoi opiskelijoiden olevan aika vittuuntuneita Puolimatkan opetukseen ja erityisesti oppimateriaaliin. Tätäkin asiaa on käsitelty tässä blogissa jo aiemmin, joten ei siitä sen enempää.

Puolimatkassa kiteytyy kaikki mikä äärikristillisyydessä on vikana.  Paljon vihamielisempiä ihmisiä ei Suomesta taida löytyä kuin nämä kristilliskonservatiivisiksi itseään kutsuvat taantumukselliset änkyrät.

Joskus taisin kirjoittaa Puolimatkasta otsikolla Epäihmisen ääni ja Puolimatka sitten meni ja verifioi hypoteesini. Puolimatka tosiaan on epäihminen ja taas kerran hän sai oman varttinsa julkisuudessa. Sitten Tapsa voikin ratsastaa kohti auringonlaskua ja seniiliä vanhuutta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti