perjantai 24. elokuuta 2018

Kansanedustaja Laukkanen haluaa valehdella lapsille julkisen rahoituksen turvin


Tapansa mukaan Päivi Räsänen laukoo perättömiä juttuja erityisesti kesäaikaan. Toinen samanlainen on Räsäsen puoluetoveri Antero Laukkanen.

Tämäkään kesä ei tehnyt poikkeusta. Laukkanen vaikeroi puolueensa äänenkannattajassa yksityiskoulujen rahoituksesta jutussa, joka oli otsikoitu: Antero Laukkanen vaatii, että perusopetusta antavat yksityiskoulut saavat saman korvauksen kuin kunnalliset koulut.

Laukkanen esitti saman vaatimuksen viime vuonna ja sitä edellisenä. Niitä on käsitelty tässä blogissa jo aiemmin, mutta saakoon Laukkanen nyt vähän huomiota, kun sitä noin kovasti kerjää.

Perusopetus nyt vain julkisrahoitteista, ja jos joku haluaa pitää yksityiskoulua ja saa siihen vielä tarvittavat luvat, niin asiassa ei ole mitään valitettavaa, kunhan myös huolehtii itse rahoituksesta. Julkisin varoin tällaista toimintaa ei ole tarpeen tukea.

Tänä vuonna Laukkanen sentään jätti mainitsematta, että hän nimenomaan tarkoittaa kristillisiä kouluja. Näppärä taktiikka jättää tuollainen olennainen seikka mainitsematta.

Laukkasen kristilliset koulut tuskin pystyvät huolehtimaan opetuksen tasosta jo pelkästään sen takia, että opetuksen ohjenuorana pidetään aavikkobarbaarien opaskirjan, Raamatun, väitteitä. Raamatunlauseet verifioidusti sisältävät pelkkää mytologiaa.

Nämä kristilliset koulut ovat osa laajempaa dominionistista/kristofasistista strategiaa, johon kuuluu lapsien nappaaminen mahdollisimman nuorena. Tämä perustuu siihen oletukseen, että nuo lapset ovat myöhemminkin kiihkeitä taantumuksellisia konservatiiveja, jotka tekevät kaikkien elämästä maksimaalisen ikävää.

Lapset ansaitsevat parhaan mahdollisen käytettävissä olevan tiedon, eikä ole olemassa viitteitä siitä, että kristilliset koulut pystyisivät sellaista tarjoamaan. Siitä taas on konkreettista evidenssiä, että Raamattu ei sisällä juuri mitään tietoa ja on moraalisesti yksi ala-arvoisimmista kirjoista. Oppaaksi Raamatusta ei ole.

On vanhemmilta edesvastuutonta, jos panevat lapsensa kristilliseen kouluun varmistamatta, että lapsen tiedonintressit toteutuvat. On edesvastuutonta, että lapsille valehdellaan koulussa päin näköä ja juuri sitä kristilliset koulut tekevät.

Laukkaselta on moraalitonta, että tuollainen valehtelu tapahtuisi julkisin varoin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti