keskiviikko 18. huhtikuuta 2018

Veilä kerran onnellisuudesta ja alhaisista syntyvyysluvuista


Taannoin julkaistiin kansainvälinen vertaileva tutkimus ihmisten onnellisuudesta.  Suomi sijoittui tutkimuksen kärkeen. Samaan aikaan Suomessa on lisääntynyt vaikerointi alhaisista syntyvyysluvuista. Pääpukareina tässä debatissa ovat olleet ”konservatiiviset” miehet.

Näiden kahden ilmiön välillä on selvä korrelaatio, josta voidaan tehdä johtopäätös: alhainen syntyvyys korreloi ihmisten onnellisuuden kanssa. Mitä vähemmän lapsia, sitä onnellisempia ihmiset ovat.

Eilen kulttuuriministeri Sampo Terho nillitti asiasta Uuden Suomen Puheenvuorossa kirjoituksella, joka oli otsikoitu: Perhearvojen kunnioitus on syntyvyyden perusta.

Noin typerää otsikkoa voi hyvin odottaa Terhon kaltaiselta taantumukselliselta kristityltä. Koskaan hän eikä kukaan muukaan kerro mitä nuo perhearvot ovat. Tässä kohtaa joutuu aina tekemään oletuksen, että perhearvot, tyypillisesti kuvitteelliset sellaiset, ovat jotakin, joka vallitsi kauan sitten kadonneessa ideaaliyhteiskunnassa. Nykyinen yhteiskunta on kuitenkin kaikkien aikojen paras toimivin Suomen historiassa. Siihen nyt vain kuuluu alhaiset syntyvyys luvut. Rock’n’roll, deal with it!

Terhonkin propagoima maailmankuva on vain niin synkkä, että ne meistä joilla on tyttäriä, eivät toivo jälkikasvulleen sellaista maailmaa. Onhan Terhollakin toki tytär, mutta hän on niin nuori, ettei hän ole lähelläkään Terhon propagoimaa lisääntymisikää, joka on 20 ja risat. Katsotaan sitten uudestaan kun Sampo Terhon tytär on 25-vuotias.

Terhon vuodatuksen voi lukea tuolta:

Samaan aiheeseen tarttui Lähetyssäätiö Patmoksen ”tutkimusjohtaja” Juha Ahvio sunnuntaina 15.4.2018 blogissaan, joka oli otsikoitu. Lapsikato on todellinen suomalainen ongelma.

Ahvio sai tämän blogin alkutaipaleella paljon huomiota, eikä Ahvio oikeastaan ole ansainnut minkäänlaista huomiota, sen verran häiriintynyttä settiä ja shittiä hän heittää.

Sekä Terho että Ahvio ovat vakaumukseltaan kristittyjä, joten mitään relevanttia ja validia argumentointia ei heiltä voi edes odottaa. Terho ei ole ihan niin jyrkkä kuin Ahvio, mutta päämäärät ovat samat: patriarkaattisen tyrannian paaluttaminen vallitsevaksi tilaksi.

Näiden kahden toksinen maskuliinisuus on niin haitallista, että he voisivat yhdessä olla ”toxic twins”.

On todella hienoa, että Suomessa naiset voivat itse päättää, mitä tekevät kropallaan, eikä siihen ole Terholla ja Ahviolla mitään sanomista.

Ahvio tilityksen voi lukea tuolta:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti