lauantai 7. huhtikuuta 2018

Haittaisänmaalliset Tavio ja Huhtasaari kieltävät kategorisesti faktat


Haittaisänmaalliset perussuomalaiset aktivoituivat edellisen postaukseni jälkeen siten, että neljässä tunnissa nämä haittaisänmaalliset joutuivat kieltämään olevansa Putinin asialla. Kaikki tämä tapahtui Uuden Suomen Puheenvuorossa.

Kategorisen kielloin aloitti haittaisänmaallisten kansanedustaja Ville Tavio kirjoituksellaan, joka oli otsikoitu: Onko PS Venäjän puolella?

Vastaus on lyhyt: Kyllä! Kaiken sen perusteella, mitä viime aikoina on nähty ja kuultu, haittaisänmaalliset nimenomaan ovat Venäjän puolella. Siinä ei auta Tavion vakuuttelut, että asia olisi jotenkin toisin.

Seuraavana kehään astui Laura Huhtasaari, mikä ei ole lainkaan yllättävää. Huhtasaaressa kiteytyy kaikki, mikä haittaisänmaallisissa on vialla.

Lauran tuotos oli otsikoitu: Median ensimmäinen uhri näyttää olevan totuus. Kirjoitus oli taattua Lauraa; kiemurtelua asian kanssa, joka on ilmiselvä. Laura on edustamansa kristillisen jihadismin tavoin tukevasti Putinin talutusnuorassa. Tähän samaan liekaan on sidottu Huhtasaaren ihannoimat amerikkalaiset kristilliset jihadistit ja tämä tarkoittaa republikaaneja.

Lauran kiemurtelu upottaa hänet yhä syvemmälle haittaisänmaallisuuden suohon. Vaaleihin on vielä vuosi aikaa ja sinä aikana ehtii hyvin tuoda esiin perussuomalaisten venäjämielisen haittaisänmaallisuuden.

Tästä tulee mielenkiintoinen vuosi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti