keskiviikko 4. huhtikuuta 2018

Perusuomalaisten poliisivaltio - peitetoimintaa päiväkoteihin


Viikko sitten postasin persujen poliisimafian konnaa, Tom Packalénia koskevan aika pitkän kirjoituksen teemalla opposition research. Eilen Uuden Suomen Puheenvuorossa älyttömyyksiä laukoi Tomin eduskunta-avustaja Aleksi Niskanen. Tämä ei ollut edes ensimmäinen kerta kun Niskanen laukoi läpiä päähänsä. Aleksin tapauksessa salaliittoteoriat ja niistä johdetut väitteet ovat  olleet häntä motivoiva voima.

Tosin saattaahan olla niin, että älyttömän kirjoituksen taustalla oli itse Tom Packalén, mutta nöyränä avustajana Niskanen julkaisi yhden älyttömimmistä teksteistä ikinä omissa nimissään. Olipa kirjoituksen takana kumpi tahansa, niin jutussa havitellaan poliisivaltiota, mikä onkin yksi persuja yhdistävä piirre.

Niskanen väitti vastoin tilastotietoja lasten kiusaamisen lisääntyneen rähähdysmäisesti. Oikeasti lasten kiusaamisesta on entistä tarkempia tilastoja ja ihmiset ilmoittavat tapauksista entistä herkemmin. Niskasen premissi oli siis selvästi epätosi.

Epätodesta premissistä Niskanen vetää johtopäätöksen, joka oli samalla hänen kirjoituksensa otsikko: Poliisin on perustettava uusi lapsiin kohdistuvien rikosten yksikkö.

Pedofiilirinkien jäljittämiseen tällainen yksikkö saattaisi olla paikallaan, mutta Niskasen skenaariossa kyse on päiväkotien ja koulujen kiusaamistapauksista.

Niskanen kirjoitti: Päiväkotien ja koulujen tilanne lasten toisten lapsiin kohdistaman väkivallan suhteen on riistäytynyt täysin käsistä. Tämän vuoksi ehdotan, että Suomen poliisiin on perustettava uusi lapsiin kohdistuvien rikosten yksikkö/…/Tämän yksikön operatiiviseen toimintaan kuuluisi erilaiset peitetehtävät päiväkodeissa ja kouluissa, jossa poliisi pyrkisi soluttautumaan eri organisaatioihin ja selvittämään ajan kanssa, että missä mittakaavassa lapsiin kohdistuu erilaisia rikoksia ja väkivallan uhkaa. Peitetoiminnalla varmistettaisiin se, että jos jokin esimerkiksi esimiesasemassa oleva taho katsoisi sormien läpi lapsiin kohdistuvaa väkivaltaa, että nämä syylliset saataisiin esimerkiksi salanauhoituksen avulla vastuuseen teoistaan ja irtisanottua tehtävistään, mikäli henkilö syyllistyisi lasten turvallisuuden vaarantamisen ja omien vastuullisten tehtäviensä vakavaan laiminlyöntiin.

Peitetoimintaa päiväkoteihin? Mitä muuta vielä? Niskanen on todella sekaisin Tai sitten hän on keksinyt trollauksen aiheen. Trollaus ei oikein onnistunut, sillä sen verran harva kommentoi Aleksin aika vainoharhaista kirjoitusta.

Kommenteista voidaan poimia Esa Mäkisen kommentti: Täysin kajahtanut kirjoitus. Aprillipäivää vietetään 1.4, se meni jo.
Vai on kiusaaminen ja väkivalta kouluissa ja päiväkodeissa täysin riistäytynyt käsistä ja nyt tarvitaan peiteoperaatioita, soluttautumista, salanauhoituksia ja kokonaisten koulujen ja päiväkotien sulkemisia!
Hanki hoitoa tuohon faktaresistenssiisi, kätevä lääkkeetön vaihtoehto on olemassa: Tervemenoa seuraamaan opetusta ja arkea mihin tahansa peruskouluun, se on avointa ja julkista toimintaa. Varmaan päiväkoteihinkin pääsee, kun nätisti eli asiallisesti kysyy.

Siinä se oleellinen sitten olikin.

Niskasen sekoilun voi lukea tuolta:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti