sunnuntai 15. huhtikuuta 2018

Äänestetään persut ulos eduskunnasta!


Perussuomalaisten jakojäännökseen ympärillä riittää kohinaa ja tällä kertaa kohinaa aiheutti persujen nuorisojärjestön toimet siten, että muutama henkilö sai potkut kyseisestä järjestöstä.

Haittaisänmaallisista ainakin Tuukka Kuru avautui potkuistaan sosiaalisessa mediassa. Tuukka pani koko jutun persujen pääjehun Jussi Halla-ahon piikkiin. Tuskin Jussiakaan ihan yksin pystyi tuollaista päätöstä tekemään. Eiköhän päätöksentekoon osallistunut myös persunuorten puheenjohtajisto?

Tämäkö oli se haittaisänmaallisten suuri ”puhdistus”? Tosin he itse puhuivat vuosi sitten puhdistuksesta ihan toisessa yhteydessä.

Sosiaalisessa mediassa pähkäiltiin muilla nimillä, jotka olivat saaneet potkut nuorisojärjestöstä. Luotettavaa nimilistaa en löytänyt. Niille nimille, joita esitettiin, on yhteistä Suomen Sisu ja sen jäsenyys ainakin jossain uran vaiheessa. Eiköhän asiaa vielä puida palstalla jos toisellakin.

Sillä aikaa kun persunuoret kahinoivat keskenään, eduskunnassa istuvat ne kaikkein haitallisimmat persut. Tom Packalénista ja Mika Raatikaisesta on ollut tässä blogissa juttua pitkältikin. Huomiota on saanut myös Jani Mäkelä. Vaaleihin on vuosi ja silloin on mahdollisuus äänestää persut ulos eduskunnasta. Kansanedustajien älykkyys nousee eksponentiaalisesti, kun persut poistuvat vahvuudesta.

”mäkelät”, ”raatikaiset” ja ”packalénit” ovat haittatekijöitä, joiden jokainen päivä eduskunnassa on ollut haittojen maksimoimista. Oikeastaan Jani Mäkelä on sellainen hahmo, että hän ansaitsisi ihan oman ”opposition research” –osionsa tässä blogissa. Raatikainen ja Packalén ovat saaneet jo omansa, joten eiköhän nyt olisi jo Janin vuoro.

Persujen kampanjointi on alkanut netin erinäisillä palstoilla. Nyt olisi siis aika luoda vastavoima persujen propagandalle, jotta Suomi olisi elinkelpoinen valtio myös seuraavien eduskuntavaalien jälkeen.

Äänestetään persut ulos kaikesta, mistä heidät voidaan äänestää ulos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti