sunnuntai 29. huhtikuuta 2018

Synkän taantumuksellinen Agenda Europe vaikuttaa Suomessakin


Uuden Suomen Puheenvuorossa Vesa-Matti Louekoski kirjoitti tärkeimmän blogin pitkään aikaan otsikolla: Salainen ultrakonservatiivi Agenda Europe-verkosto paljastui – Yhteyksiä Suomeen.

Louekosken kirjoituksen voi lukea tuolta:

Ei liene yllättävää, että siellä mukana häärii Aito Avioliitto ry, joka on tullut tunnetuksi erityisesti seksuaalivähemmistöjen – ihan kaikkien sellaisten - vainoamisesta ja demonisoinnista.  Demonisointi on tässä yhteydessä oikein kuvaava sana, sillä Aa edustaa sitä kaikkein synkintä kristinuskon muotoa.

Agenda Europen tavoitteita löytyy myös kristillisdemokraattien ja perussuomalaisten tavoitteista. Samaan joukkoon mahtuu myös Patmos Lähetyssäätiö, jonka ”tutkimusjohtaja” Juha Ahvio on kirjoituksissaan ja jopa eduskunnan valiokunnille antamissaan ”asiantuntijalausunnoissa” propagoinut samanlaisten asioiden puolesta.

Agenda Europea koskevassa raportissa Vatikaani ja katolinen kirkko näyttävät olevan Agenda Europen takana. Kun lukee raportin, niin ei ole vaikea huomata, että tavoitteet ovat yhtenevät republikaanien taakse ryhmittyneen uskonnollisen oikeiston tavoitteiden kanssa. Nämä em. tahot ovat tolkuttoman rikkaita, joten heillä riittää varoja kaiken kattavaan propagandaan ihan kaikilla mediakanavilla.

Yleensä tällaisten ”paljastusten” yhteydessä oikeimman laidan kulkijat ryntäävät puolustamaan positiotaan, mutta nyt Louekosken blogiin ei juuri kenelläkään taantumuksellisella ollut mitään kommentoitavaa. Faktat ovat tälläkin kertaa heidän agendaansa vastaan.

Ei Agenda Europea koskevien paljastusten takia kannata järkyttyä. On vain ryhdyttävä toimenpiteisiin, jotta Suomesta tulisi vihdoin liberaali sivistysvaltio synkän taantumuksellisuuden sijaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti