tiistai 17. huhtikuuta 2018

Tehtaankadun mies Tom Packalen flippasi


Opposition Research toimii paremmin kuin osasin odottaa, sillä Tom Packalén on kusessa.

Kuukausi sitten julkaisin tässä blogissa perussuomalaisten poliisimafian öykkäriä koskevan opposition research –teemaisen kirjoituksen. Tämän jälkeen Packalénia koskevan kirjoittelu on lisääntynyt ilahduttavasti, eikä puhettakaan Tomin näkemysten myötäilystä.

Eilen Uuden Suomen Puheenvuorossa Tom Packalén julkaisi blogin, joka oli otsikoitu: Pannaan poliisikin lukemaa Timo Haapalaa.

Aivan mahtavaa häröilyä Tomilta! Hän veti herneen nenäänsä siitä, että Ilta-Sanomien toimittaja Timo Haapala oli sanonut Tomia ”Tehtaankadun mieheksi”.  Nyt Tom Packalén väittää tekevänsä asiasta tutkintapyynnön. Näkisipä vain.

Haapala tarttui aiheeseen sen jälkeen, kun oli käynyt selväksi, että Tom Packalén tosiaan on epäisänmaallinen putinisti, juuri sellainen kuin muinaiset Neuvostoliiton myötäilijät.

Jos nyt kuitenkin kävisi niin, ettei Timo Haapala voisi sanoa Tomia Tehtaankadun mieheksi ja putinistiksi, niin minä voin kuten voi moni muukin bloggari. Minä tulen sanomaan Tomia Putinin trolliksi, sillä Tomin julkiset kannanotot ovat pelkästään putinistisia.

Kunpa esitutkinta tosiaan aloitettaisiin, mitä kyllä suuresti epäilen. Silloin saataisiin selville Packalénin todelliset yhteydet Venäjälle. Valiokuntatyöskentelyn yhteydessä tuolla Putinin trollilla on ollut mahdollisuus nähdä salassa pidettävää aineistoa. Aivan ensimmäiseksi tulisi selvittää, mitä Tom on nähnyt ja mitä ei.

Tomin puolustuspuhe Uudessa Suomessa upottaa hänet entistä syvemmälle. Vaaleihin on vuosi aikaa. Sinä aikana ehdimme tuoda julkisuuteen kaikki Packalénin kaikki epäeettiset menettelytavat.

Tom Packalénin on aivan turha uhriutua. Konna mikä konna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti