torstai 5. huhtikuuta 2018

Kansanedustaja Antero Laukkanen polkee lasten uskonnonvapautta


Patavanhoillinen verkkojulkaisu Seurakuntalainen ja kristillisdemokraattien äänenkannattaja, KD-lehti, kertoivat krisujen kansanedustajan, Antero Laukkasen, jokavuotisesta vaikeroinnista koskien kristillisiä kouluja Suomessa.

Laukkanen on toistanut itseään monen monta vuotta. Tänäkään vuonna Laukkasella ollut yhtään uutta argumenttia, jolla olisi voinut puolustaa kristillisiä ”perusopetusta” tarjoavia kouluja.

Seurakuntalainen kirjoitti: Kansanedustaja Laukkasen mukaan opetusministeriö myös estää kouluja kasvamasta rajoittamalla oppilasmääriä ja myöntämällä määräaikaisia lupia…Maailmankatsomuksellisten koulujen taustalla on myös vanhempien oikeus jo kansainvälisten sopimustenkin perusteella päättää lapsensa hengellisestä kasvatuksesta, Laukkanen muistuttaa.

Laukkanen ampuu itseään jalkaan. Uskonnonvapaus koskee myös lapsia. Tämä tarkoittaa, että lapsilla on ensisijainen oikeus olla uskomatta mihinkään vanhempiensa uskonnolliseen uskomukseen. Vanhemmilla ei ole oikeutta ehdollistaa lapsia premisseiltään selvästi epätosiin uskomuksiinsa suostuttelun, kiristyksen, korruption ja kaupankäynnin menetelmin. Ehkä lapsiin kohdistuva uskontokasvatus ja ”evankeliointi” tulisi kriminalisoida?

Suomessa on jo aivan liian monta kristittyä oppilaitosta. Yhtään uutta ei tarvita.

Seurakuntalaisen jutun voi lukea tuolta:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti