lauantai 17. maaliskuuta 2018

Fox Newsin puhuvan pään Tucker Carlsonin munat surkastuivat



Fox Newsin puhuva pää Tucker Carlson laukoi Foxin ohjelmasegmenttissään, Men in America, sellaisia väitteitä, että piti oikein höristää korviaan. Taas kerran nämä oikeiston sekopäät onnistuivat siteeraamaan tieteellisiä tutkimuksia sitten, että ko. tutkimukset jollain tavoin tukisivat puhuvien päiden kaikkein oikeistolaisinta agendaa. Lisäksi nämä kaikkein oikeistolaisimmat puhuvat päät pyrkimään lietsomaan joitain kuvittelemiansa ”kulttuurisotia”, mutta oikeasti tällaisia kulttuurisotia ei ole käynnissä.

Tucker Carlson sanoi: Naisten ja miesten palkkaerojen kaventaminen johtaa alhaisempaan miesten hedelmällisyyteen, vähäisempään miesten avioitumiseen ja lisääntyneeseen määrään avioliiton ulkopuolella syntyviin lapsiin.

Ilmeisesti Carlson viittasi joihinkin korrelaatioihin, mutta korrelaatiohan ei tarkoita kausaalisuutta. Sitä näiden puhuvien päiden on aivan mahdotonta ymmärtää. Tai sitten he ymmärtävät sen oikein hyvin, mutta ideologisista syistä heidän on pakko jauhaa em. kaltaista paskaa.

Yhdysvalloissa ihmiset yhä avioituvat, eikä siinä ole tapahtunut juurikaan muutoksia moniin vuosikymmeniin. Ihmiset myös eroavat, nykyään toki useammin kuin Tucker Carlsonin glorifioimalla 1950-luvulla. Lapsiakin syntyy, niin aviopareille kuin muillekin väestönosille. Avioliiton ulkopuolella syntyneisiin lapsiin ei onneksi enää liity sellaista stigmatisointia kuin muinoin. Tämän selvästi kismittää Tuckeria ja muita hänen kaltaisiaan.

Carsonille taitaa olla vaikeaa ymmärtää mitä on hedelmällisyys, ja mitä alentunut syntyvyys tarkoittaa. Tässä yhteydessä täytyy muistaa, että Tucker kitisee lähinnä kuvittelemastaan valkoisten miesten osuudesta tapahtumiin.

Sitten Tucker Carlson jaarittelee pitkät pätkät yhdestä uskonnollisen oikeiston suosikkiaiheesta – feminismistä. Tucker väittää: Feministit haluavat naisten ylivaltaa miesten suhteen ja tämä alkaa palkkaerojen kaventamisesta päätyen palkkojen tasoittumiseen.

Onko siinä jotain kummallista, että samasta työstä maksetaan sama palkka, tekipä työn kuka hyvänsä. Carlsonille ja hänen aatetovereilleen on.

On totta, että teollisuustyöpaikkojen katoaminen erityisesti raskaasta teollisuudesta, on koetellut valkoisia heikoiten koulutettuja miehiä. Tässä asiassa republikaanit saavat ottaa syyn niskoilleen. Samaan aikaan kun he ovat järjestelmällisesti tuhonneet amerikkalaisen ammattiyhdistysliikkeen, he ovat heikentäneet oman kannattajakuntansa sosio-ekonomista statusta. Paradoksihan tuo on.

Mielenkiintoista olisi tutkia sellaista tekijää, että naiset, riippumatta siitä ovatko he feministejä vai eivät, eivät halua avioituja republikaanisten moukkien kanssa. Tähänkin asiaan liittyy paradoksi: Republikaanien poliittiseen ohjelmaan kuuluu ”omillaan toimeentuleminen”, mutta ilmeisesti se ei sitten koske naisia. Kun naiset eivät enää ole taloudellisesti riippuvaisia miehistä, niin sen suuntainen omillaan toimeentuleminen on feministien aloittaman kulttuurisodan tulos. Sellainen on tuomittavaa ainakin näiden oikeistolaisten miesten mielestä.

Tucker Carlson jättää kokonaan huomioimatta sellaisen tekijän, että naisten ja miesten palkkaerojen kaventuminen selittyy myös sillä, että suorittavan portaan miesten palkkakehitys pysähtyi vuosikymmeniä sitten ollen nykyään negatiivinen. Samaan aikaa naisten palkkakehitys on ollut niukasti positiivista. Tuloksena on erojen kaventuminen.

Kaikkein oikeistolaisimmille miehillä naiset ovat aina iso ongelma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti