torstai 29. maaliskuuta 2018

Epäisanmaalliset ja maanpetokselliset Packalen ja Huhtasaari Putinin asialla


Vuorokauden sisällä persuista vahvistui näkemys Putinin kätyreinä.

Kansanedustajat Laura Huhtasaari ja Tom Packalen julkaisivat Uuden Suomen Puheenvuorossa blogit, joissa paheksuttiin länsimaiden venäläisiin diplomaatteihin kohdistuneita karkotuspäätöksiä. Karkotuksethan olivat vastaveto Englannissa tapahtuneeseen myrkytystapaukseen, jonka taustalla on nykytiedon mukaan Venäjä, sen tiedustelupalvelu ja muut valtiollisia tahoja olevat organisaatiot.

Kun seurasi Yhdysvaltain vaalikierroksella vuonna 2016 käytyä sanailua, niin on aivan selvää, että Huhtasaari ja Packalen toistavat lähes sanasta sanaan amerikkalaisten Putinin kätyreiden käyttämää retoriikkaa.

Venäjän sotkeutuminen USA:n vaaleihin, Brexit-äänestykseen ja muutaman muun vaaleihin on hyvin dokumentoitu.

Viime aikoina olen tehnyt jonkin verran Tom Packalenia koskevaa opposition researchia. Packalen on jo vuosikausia harjoittanut venäjämielistä kirjoittelua täsmälleen samalla tavoin kuin republikaanit ja erityisesti Trumpin hallinto tekivät ja tekevät Amerikassa. Tästä aiheesta lisää eilen 28.3.2018 julkaisemassasi blogissa

Voidaankin kysyä: Mikä saa Tom Packalenin toimimaan epäisänmaallisella tavalla, tavalla joka selvästi haittaa suomalaisia ja saattaa olla jopa maanpetoksellista? Mikä saa kansanedustajan toimimaan em. tavalla? Miten Venäjän valtiolliset instanssit ovat onnistuneet pyrkimyksissään korruptoida muiden maiden poliittisia päättäjiä?

Packalen näyttäisi olevan tietoisesti ja tarkoituksellisesti Venäjän asialla. Huhtasaari vaikuttaa olevan hyväuskoinen hölmö, joka ei ymmärrä, että hänen ihannoimansa USA:n republikaanipuolueen jyrkkä siipi on kokonaisuudessaan Venäjän talutusnuorassa.

Persujen kansanedustajat ovat sitoutuneet noudattamaan Suomen perustuslakia, johon on kirjattu Suomen EU-jäsenyys. Täten Venäjään myötäilevä EU-kritiikki saattaa olla perustuslain vastaista. Tässä sekä Huhtasaari että Packalen ovat republikaanikollegoidensa linjalla: perustuslaista ei ole niin väliä, kunhan oma etu on linjassa venäläisten ja heidän propagandansa kanssa.

Packalen ja Huhtasaari eivät ole yksin maanpetoksellisen ja epäisänmaallisen toimintansa kanssa. Viimekesäisen puoluehajaannuksen jälkeen perussuomalaisista tuli Yhtenäisen Venäjän apupuolue samalla tavoin kuin republikaaneista tuli vuoden 2016 puoluekokouksen yhteydessä. Näiden kahden länsimaisen puolueen kuuluminen Venäjän leiriin on niin näkyvää, että täytyy olla tietämätön, jos asia ei vielä ole käynyt selväksi.

Uuden Suomen Puheenvuoroon kirjoittavista persuista dosentti Arto Luukkanen on yrittänyt edustaa jonkinlaista intelligentsiaa, mutta menestys on ollut huono. Packalenin ja Huhtasaaren puheenvuorojen jälkeen Luukkanen yritti keksiä näennäisen puolustuksen puoluetoveriensa kannoille, mutta Luukkanen ei itse päässyt irti siitä, että hän itsekin on Putinin kätyri.

Perussuomalaiset ovat yhtä maanpetoksellisia ja epäisänmaallisia kuin muinaiset taistolaiskommunistit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti