lauantai 1. heinäkuuta 2017

Homot syövät Sari Tanuksen ja Päivi Räsäsen



Sari Tanuksen ja Päivi Räsäsen ajattelevat elimet näyttävät seonneen kesäisen auringon takia. Tosin on hieman epävarmaa onko heille ajattelevia elimiä lainkaan. Ollaan nyt kilttejä ja oletetaan, että heillä sellaiset on. Aina näin kesähelteillä tähän aikaan vuodesta Tanus ja Räsänen päästävät ilmoille vertaansa vailla olevia aivopieruja. Vuosi 2017 ei tehnyt tässäkään asiassa poikkeusta.

Aivopierun aiheena olivat jälleen homot, kuinkas muuten. Mikä hitto saa ikääntyvät naiset ajattelemaan pakkomielteisesti homoja? Eivätkä ne heidän ajattelevat elimensä pysty muuhun?

Ensin Päkä moitti Uuden Suomen Puheenvurossa viranomaisia siitä, että nämä osallistuvat tänään järjestettävään Pride-kulkueeseen.

Räsänen: Millä tavoin yhdenvertaisuusvaltuutettu turvaa Poliisin, Kelan tai muiden kulkueeseen osallistuvien organisaatioiden koko henkilöstön yhdenvertaisen oikeuden omaan vakaumukseensa ja mielipiteeseensä? Julkisten viranomaisten ja organisaatioiden henkilöstöä ei tule asettaa tilanteeseen, jossa työnantajan viralliseksi mielipiteeksi nostetaan yksipuolisesti Helsingin Setan ajamat tavoitteet.

Tuossa ei nyt ollut vain mitään faktaa. Nuo kai olivat niitä ”valeuutisia” tai ”vaihtoehtoisia faktoja”. Kenenkään viranomaisena toimivan henkilön ei tietenkään ole pakko osallistua Prideen. Tietyt viranomaistahot nyt vain ovat päättäneet, että heidän virastonsa näkyy Pridessa.

Seuraavaksi Sari Tanus, tuo Tampereen puhuva aasi, elämöi saman asia kanssa Facebookissa.

Edelleen Uuden Suomen Puheenvuorossa Marika Salonen kirjoitti Tanuksen aivopierusta seuraavasti:

Vuonna 2017 se halveksuntakin vain alkaa mennä soveliaiden käytöstapojen yli. Pride itsessään ei ole enää kohun aihe, vaan sen halveksunta on. Tämä syö nähtävästi Tanuksen kaltaisia ihmisiä aivan valtavasti. Se on tietyssä määrin ymmärrettävää, mutta on heidän tehtävänsä yrittää tulla toimeen muuttuvan maailman kanssa, ei vaatia maailmaa seisahtumaan paikalleen, tai jopa taantumaan. Olemme tulleet kauas kristinuskon alkuajoista ja se on äärimmäisen hienoa. Tai en minä tiedä, makuasia sekin. Jos vanhaan malliin mentäisiin, minä, Tanus ja kaikki muut miehen kylkiluut pysyisimme vaiti ja antaisimme aviomiestemme hoitaa mm. tämänkin sometappelun.

Tuossahan se oleellinen Sari Tanuksesta olikin. Räsänen ja Tanus ovat niin harhaisia vittumaisia ihmisiä, etteivät tälläkään kertaa ansaitse tämän enempää huomiota.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti