lauantai 8. heinäkuuta 2017

Oikea Median Reijo Tossavaisen pateettista nillitystä



Viime talvena pohdin, kuinka paskalehtien haisevin julkaisu, mvlehti, sai kilpailijan nimeltään Oikea Media. Molemmat julkaisut ovat vielä pystyssä. Paska ei taida myydä kovin hyvin, mutta paska on silti ehtymätön luonnonvara, joten eiköhän nämä äärioikeiston venäjämieliset toosat pysy pystyssä vielä jonkin aikaa.

Tuossa Oikeassa Mediassa kiteytyy kaikki äärioikeiston typeryys. Startin yhteydessä tapahtuneesta melusta huolimatta ko. julkaisu ei ole saanut aikaiseksi toimituksellista uutisointia. Eipä tuolla uusimmalla paskalehdellä toimitusta olekaan, muutama vapaaehtoinen pyörittää muista mediakanavista poimittua uutisointia.

Oikea Media on jäänyt pelkän blogialustan asteelle ja blogikirjoittajiakin vain muutama. He ovat tätä äärioikeiston ”intelligentsiaa”, vaikka juuri mitään älyllistä heiltä ei koskaan kuulla. Kunhan nyt ajavat PutinTrumpin asiaa Suomessa.

Koko julkaisun idioottimaisin kirjoittaja on Reijo Tossavainen. Nyt entinen persujen kansanedustaja mellastaa Oikeassa Mediassa. Tossavainen puhui silkkaa paskaa eduskunnan puhujapöntössä tyylin pönttö pöntössä.

Samoihin aikoihin tämä sama Tossavainen perseili Uuden Suomen puheenvuorossa saaden vähän väliä bannia. Siitäkös vasta nillitys alkoi. Tossavainen on ikääntyvä mies, joka on jäänyt vastenmielisen ja vittumaisen teinin asteella.

Kirjoituksensa lopussa Tossavainen selittää: Klikkaa allaolevia painikkeita, jotta tämä blogi ja Oikea Media saavat uusia lukijoita. Anna sanan kiertää. Kaikki eivät vielä tunne hyvää julkaisua.

Toki Tossavainen saa haluta uusia lukijoita. Oikeastaan tuon voisi muotoilla seuraavasti: Kaikki eivät vielä tunne Ateistin ajatushautomoa. Anna sanan kiertää. Mikä tärkeintä, jos sinulla on jotakin persuja ja äärioikeistoa koskevaa informaatiota, niin ota yhteyttä. Kyllä minä sitä kommentoin tässä blogissa. En paljasta informantin nimeä, mutta persut ja muut hörhöt saavat kyllä kyytiä.

Nyt ei sitten muuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti