keskiviikko 26. heinäkuuta 2017

Kristofasisti Petteri Hiienkosken häröilyä homoista




Viime viikon tiistaina kommentoin tässä blogissa kristofasisti Petteri Hiienkosken edesaottamuksia, erityisesti hänen radikalisoitumiseen. Silloin tarkastelun kohteena oli fasismi, tällä kertaa kristillisyys.
Hiienkosken uusimman tilityksen otsikko oli: ”Täysin luonnonvastaista” – mitä Luther opettaa homoudesta?

Hiienkoski kuuluu siihen joukkoon ihmisiä, joilla saattaisi olla jotain relevanttia sanottavaa, mutta sekä fasismi että kristillinen fundamentalismi sekä noiden yhdistelmä vie kaiken uskottavuuden Petterin jutuista; toisinaan uskottavuus putoaa negatiiviseksi.

Tuossa uusimmassa tilityksessään Petteri rakentaa pätemättömän aasinsillan homoudesta ”kulttuurimarxismiin”. Aito Avioliitto ry:n tähtihetkinä Petteri oli tuon puulaakin lojaali kannattaja. Se puheenaihe häipyi historian hämäriin, kun tasa-arvoinen avioliittolaki astui voimaan Suomessa. Nyt Petteri lämmittelee aihetta tehden itsestään jälleen kerran viiden tähden idootin.

Petterin puheenvuoro vaikuttaa niin ahdistuneelta, että ei voi välttyä vaikutelmalta, että häntä tuupattua persereikään ja Petteri on vielä nauttinutkin tilanteesta, mutta silti hän tuntee syyllisyyttä tapahtumista. Petteriltä on realiteetit niin hukassa, ettei niitä taida löytyä enää koskaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti