torstai 13. heinäkuuta 2017

Päivi Räsänen on taas avautunut



Aina tähän aikaan kansanlähetyspäivien yhteydessä Päivi Räsänen avaa sanaisen arkkunsa, mutta se on nykyään hyvin pieni arkku.

Oikeastaan vähän jo kyllästyttää Päkän aivopierujen kommentointi, mutta menköön nyt. Edesmennyttä Christopher Hitchensiä mukaillen: Älkää vaivatko minua islamilla!

Ei tarvita Päivi Räsästä kertomaan, että islam on typerä ja haitallinen. Tarvitaan kuitenkin Päivi Räsänen osoittamaan se, että hänen edustamansa kristinuskon suuntaus ei pärjää vertailussa yhtään islamia paremmin.

Edellä olevan perusteella voisin todeta yleispätevästi: Älkää vaivatko minua millään uskonnoilla! Koska kuitenkin teette niin, teidän on turha odottaa edes yhtä sympatiapistettä minulta.

Päivi Räsäsen kommentit islamista olivat säälittäviä, mutta vielä säälittävämpää on Päkän nillitys homoista ja avioliitosta.

Päkä on niin vittumainen ja vastenmielinen akka, etten tällä kertaa viitsi analysoida Päkän seinähulluja juttua ja silkkaa mielipuolisuutta tämän enempää. Ne joita Päkän viimeisin avautuminen kiinnostaa, voivat lukea Samuli Suonpään puheenvuoron Kirkko ja kaupungista. Siis tuolta:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti