keskiviikko 28. kesäkuuta 2017

Suomi ensin hörhöt pääsivät taas putkaan



Pari päivää sitten Suomi ensin hörhöjen pääpukari, Marco de Wit, vietiin raudoissa putkaan ja sama meno jatkui eilen.

Suomi ensin hörhöjä närästi se, että heidän leirinsä määrättiin purettavaksi ja näin todella toimittiin. Eilen nämä hörhöt palasivat rikospaikalle hölmöilemään. Tulos oli sama kuin edellisenä päivänä: putkaan joutui tällä kertaa neljä hörhöä. On nuo Suomi ensin hörhöt sitten idiootteja: tekevät aina samat virheet toivoen, että tulokset olisivat erilaisia.

Nyt sitten samat tyypit uhriutuvat pyrkien marttyyrin asemaan. Se heille suotakoon, mutta edes yhtä sympatiapistettä ei siitä heille heru. Kaikkinainen elämöinti asian tiimoilla vain osoittaa heidän olevan aika alhaisella älykkyydellä varustettuja.

Aivan turhaan he nillittävät siitä, kuinka heidän oikeuksiaan on loukattu. Asia on aivan päinvastoin. Heidän oikeuksiaan on nimenomaan kunnioitettu, mutta kun he ryhtyivät toimimaan laittomasti, niin putkaanhan siitä joutui. Oli siinä taustalla muitakin rikosepäilyjä esim. pahoinpitelystä. Kuten jo aiemmin totesin, näillä Suomi ensin hörhöillä on aika selektiivinen näkemys laillisuusperiaatteesta. Juuri he kiljuvat kurkku suorana kurista ja järjestyksestä, mutta kun laillisuusperiaatetta sovelletaan heihin itseensä, niin se ei enää käy.

Fasististen persujen äänenkannattaja, Suomen Uutiset, on ollut episodista aika hissukseen. Ehkä näille fasisteille on käynyt selväksi, että tukemalla Suomi ensin hörhöjä menetetään äänestäjiä. Fasistejahan tuo sekalainen seurakunta on kaikkinensa.

Tästä seuraa takuulla monta hupaisaa hetkeä koko loppukesäksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti