maanantai 3. heinäkuuta 2017

Lestadiolaismafian Suviseurat Porissa



Viime viikonloppuna Porissa järjestettiin lestadiolaismafian Suviseurat. Nuo pippalot saivat ansaitsematonta huomiota, vaikka kyseessä on suurin Suomessa vaikuttava rikollisjärjestö. Kriittisiä puheenvuoroja kuultiin varsin vähän, vaikka lestadiolaisten rikollinen toiminta on hyvin dokumentoitua ja verifioitua. Rikollinen toiminta ulottuu aina Suomen nykyiseen pääministeriin.

Kriittisen puheenvuoron käytti entinen lestadiolainen ja Kotimaa24:n blogisti Vuokko Ilola. Hänen blogiensa otsikot olivat: Pelko ja vl-liike –paita ja peppu sekä Valde Palola globaali usko/Horisontti.

Lestadiolaisuus on niin aikansa elänyttä rikollisuutta, että siitä olisi syytä päästä eroon. Toivo voidaan asettaa lestadiolaisperheissä kasvaneisiin nuoriin, jotka luopuvat rikollisesta lestadiolaisuudesta. Kun he paljastavat tuon järjestön toiminnan, niin päitä alkaa pudota. Aivan liian kauan lestadiolaista rikollisuutta on saanut harjoittaa ilman sanktioita.

Paljon lestadiolaisten rikollisia touhuja on paljastettu, mutta paljon tutkittavaa vielä riittää. Koska lestadiolaiset itse ovat yhteistyöhaluttomia, niin jää meidän ulkopuolisten tehtäväksi tutkia heidän rikollista toimintaansa. Ehkä olisi syytä asettaa tutkintakomissio tutkimaan lestadiolaisten touhuja. Nuo tutkimukset tulisi sitten julkistaa pienintä piirtoa myöten.

Ennen sitä lestadiolaiset voisivat luopua rikollisesta uskostaan. Tehkää se heti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti