maanantai 3. heinäkuuta 2017

Mika Niikon aivot nyrjähtivät muslimien ja homojen takia



Lauantaina järjestettiin perinteinen Pride-kulkue aihetta käsitteleen viikon päätteeksi. Perinteiseen tapaan tämä aiheutti ahdistusta persujen viiden tähden idiootille ja kristofasistille Mika Niikolle ja muutamalle saman kristofasistisen ajattelun jakavalla hang aroundille.

Tuo em. joukko vyörytti eilen Uuden Suomen Puheenvuoroa melkoisella volyymillä mutta huonoin tuloksin. He saivat kommenteissa kylmää kyytiä ja ihan aiheesta.

Niikon töräytys oli ihan sitä itseään – silkkaa paskaa - vaikka se olikin Suomi Ensin hörhö, joka suunnitteli kakkakepposta kulkuetta vastaan.

Niikon juttu oli hyvä esimerkki siitä, mikä Niikon väitteissä on pielessä. Olen kirjoittanut vääristä ekvivalensseista, epätosista premisseistä ja kaikesta muusta mikä tuhoaa Niikon argumenttien pätevyyden.

Mitään ja mistään nämä kristofasistit eivät ota opikseen, vaikka heille kerta toisensa jälkeen osoitetaan heidän väitteidensä epätotuus.

Otetaan nyt yksi esimerkki Niikon ajattelusta: Epävarmuus omasta sukupuolesta on ruotsalaislapsille yhtä vähän luonnollista kuin palestiinalaislapsille Israelin vihaaminen.

Mitä lie Niikko yrittää sanoa? Muukin Niikon jaarittelu on aivan samaa tasoa. No lukekaa itse.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti