keskiviikko 19. heinäkuuta 2017

Aika järjestää Putinin vastainen mielenosoitus



Venäjän diktaattori Vladimir Putinin vierailee ensi viikolla Suomessa ja taas on Suomi rähmällään.

Ilmeisesti turvallisuussyistä tapaaminen Sauli Niinistön kanssa järjestetään Punkaharjulla kaukana kaikesta sellaisesta missä tuo vastenmielinen Venäjän diktaattori joutuisi näkemään sen, että häntä vastustetaan myös Suomessa.

Logistisista syistä Punkaharju on hankala paikka järjestää Putinin vastainen mielenosoitus. Edes anarkistit eivät saa ujutettua Punkaharjulle metsäreittejä pitkin riittävä kriittistä massaa. Sinänsä harmi, sillä Putinille tulisi osoittaa, että hän on Trumpin lisäksi maailman vaarallisin ihminen.

Suomen presidentti on sen verran munaton mies, että hän on perin huono vapaan maailman edustaja varsinkaan kun USA:sta on tullut Venäjän provinssi, jossa hallitsee Venäjän vasalli Donald Trump rosvojoukkonsa kera.

Munattomat Suomen edustajat tuskin ottavat Venäjän vastaisia pakotteita edes puheeksi, kun ainoa mikä Putiniin lopulta vaikuttaa, on hänen ja hänen vaikutuspiirinsä taloudellinen köyhtyminen. Suomella on pitkät perinteet suomettumisesta, joten olisi jo korkea aika ilmoittaa Venäjän diktaattorille. Fuck you! Suomen tulisi olla aivan eturintamassa vaatimassa pakotteiden kiristämistä äärimmilleen, mikä tarkoittaa Venäjän mahdollisimman täydellistä taloudellista eristämistä. Oikeastaan samaa metodia voitaisiin soveltaa myös Yhdysvaltoihin ainakin niin kauan kuin se pysyy Venäjän provinssina.

Ehkä niiden suomalaisten varallisuus tulisi jäädyttää, jos heillä sattuu olemaan mitään busineksia venäläisten kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti