maanantai 1. kesäkuuta 2015

Leo Meller puhuu taas kerran paskaa



Leo Meller, Patmoksen pääjehu, ei vaan osaa puhua totta. Leksa jatkaa paskanpuhumista Raamatun tekstien kirjoittajista. Nyt on menossa jo osa 4. Hengentuotteen voi lukea tuolta:

Joko Leksa ei ole perehtynyt eksegetiikkaan tai valehtelee tarkoituksellisesti, mahdollisesti molemmat. Paskanpuhuminen on niin kovin tyypillistä näille fundamentalisteille: mikä tahansa paska on oikeutettua, kunhan se saadaan vain sopimaan kulloiseenkin agendaan.

Jumala edeltä käsin valitsi, määräsi ja vaikutti, että hänen kirjureiksensa valitsemansa henkilöt valmistuivat ja kaikessa  varjeltuivat edeltä määrättyyn tehtäväänsä.
Tästä ei ole vähäisintäkään näyttöä. Suurin osa tekstien kirjoittajista on tuntemattomia. Lisäksi Leksan olisi osoitettava mekanismi, jolla väite olisi edes auttavasti verifioitavissa. Leksa siis puhuu paskaa.

Ennen maailman perustusten laskua Jumala erotti joukon ihmisiä kirjoittamaan 66 kirjaa, joista koottuna muodostui käyttämämme Raamattu.
Paskapuhetta tuokin Leksan heitto. Raamatun 66 kirjan kaanon koottiin kovan kädenväännön jälkeen äänestyspäätöksellä. Mitään jumalallista prosessiin ei liittynyt.

Jesaja, Jeremia ja apostoli Paavali antavat yhtenäisen todistuksensa tästä.
Paskapuhetta tuokin. Tarina on kirjoitettu niin, että sen voi tulkita yhtenäiseksi todistukseksi. Leksan väitteen totuusarvo on epätosi.

Jumala ilmoittaa erottaneensa Jeremian kansojen profeetaksi – Jumalan ääneksi  kansojen keskuuteen.
Taas paskapuhetta. Noin sanotaan muinaisessa mytologiassa, mutta reaalimaailman relevanssia sillä ei ole. 

Merkittävä syy siihen, että profeettojen sanat otettiin vastaan, säilytettiin ihmisten keskuudessa, ja että ne ovat nyt Raamatussamme miljardien ihmisten luettavana, on se, että Jumala on itse vaikuttanut sanan säilymisen ja leviämisen valitsemiensa ja erottamiensa henkilöitten kautta.
Kyllä ne olivat ihan ihmisiä, jotka kokosivat Raamatun kirjoihin ja kansiin. Kuten tuossa edellä todettiin, Raamatun kaanonista kiisteltiin ankarasti. Toisenlaisella äänestyspäätöksellä Raamatun kaanon olisi kovin erilainen.

Heidän käyttämänsä sanavarasto oli Jumalan ennalta näkemä ja heidän kirjoitustyylissään näkyy Jumalan tarkoitus.
Bullshit! Ei vähäisintäkään näyttöä. Sitä paitsi Raamatun tekstit ovat niin korruptuneita, ettei niiden alkuperästä voi sanoa paljon mitään.

Näin Mooses oli valmis toimimaan viiden nimeänsä kantavan kirjan kirjoittajana.  
Ei vittu Leksa! Tuo on jo röyhkeää paskapuhetta. Mooses ei kirjoittanut yhtään mitään. Moosesta tuskin oli edes olemassa ja tämän vahvistettu ihan tieteen metodein. Myöskään Exodusta ei koskaan tapahtunut. Leksa, voisitko edes kerran puhua totta?

Koska kristinuskon leviäminen pakanakansojen maailmaan edellytti loogista ja hyvin hallittua evankeliumin esittämistä,  Jumala valitsi Sauluksen, huolehti ennalta hänen tarvitseman huippukoulutuksen saatavuudesta ja koko sosiaalisen elämäntilanteen muotoutumisesta ikuisen tahtonsa mukaisesti.
Paskapuhetta tuokin. Jo varhaiset kristityt olivat eripuraista sakkia. Heti kättelyssä muodostui kuppikuntia ja sama meno jatkuu edelleen. Siitä on logiikka kaukana. Tämä Saulus oli vain yksi kiihkoilija, ei sen enempää.

Jumala henkäytti  Moosekseen tietoa, josta hänellä ei ollut aavistustakaan.
Olematon jumala henkäytti olemattoman Mooseksen. Leksa, tajuatko itsekään minkälaista puppua päästelet?

Raamattu ilmoittaa asioita, jotka ovat yläpuolella ihmisen käsityskyvyn – Jumalan olemuksen, ihmisen luomisen ja olemassaolon tarkoituksen, ihmisen lankeamisen syntiin ja periytyvään täydelliseen avuttomuuden asemaan, eroon Jumalasta.”
Raamattu kertoo muinaisten ihmisten rajoittuneesta maailmankuvasta. Leksa, argumenttisi kannalta on tuhoisaa, ettei Aatamia ja Eevaa ollut olemassa, joten syntiinlankeemus on pelkkää mytologiaa vailla mitään reaalipohjaa. Kaiken lisäksi jonkin oletetun syntiinlankeemuksen pitäisi vaikuttaa ihmiseen jollain mitattavalla tavalla. Leksa, paskanpuhumisesi on aika paksua.

Boettner jatkaa luetteloa mainitsemalla Jumalan pelastussuunnitelman ihmisen hyväksi, Kristuksen syntymisen, elämän ja sijaiskuoleman, taivaan ihanuudet ja helvetin kauhistukset.
Taas puhutaan paskaa ilman mitään näyttöä. Koko Jeesus stoori on fiktio. Jutun juonikuvio on tieteellisen tutkimuksen menetelmin paljastettu täysin keksityksi.

Leksa, joko pian opettelet puhumaan totta?

1 kommentti:

  1. Ei tassakaan tekstissasi ole mitaan tieteellista todistusta. Se on vain tyhjanpaivaista kirjoittelua.

    VastaaPoista