tiistai 30. kesäkuuta 2015

Tapio Puolimatka on Kunniarotta



Jyväskylän yliopiston kasvatuksen teorian ja tradition professori Tapio Puolimatka (aka Puolimutka) on jälleen saanut uuden ”kunnianosoituksen”. Hänet on valittu Kunniarotaksi. Valinnan suoritti Seta.

Kunniarotta on oikeastaan anti-palkinto, joka jaetaan henkilölle (tai yhteisölle), joka on esittänyt syrjiviä mielipiteitä seksuaali- tai sukupuolivähemmistöistä tai harjoittanut syrjintää.

Palkinto meni juuri oikeaan osoitteeseen sillä professori Puolimatka on eräs Suomen näkyvimmistä tasa-arvoisen avioliittolain vastustajista ja lakiuudistusta vastustavan kansalaisaloitteen kannattajista, Kristillisdemokraattien puheenjohtaja Päivi Räsäsen ohella. Puolimatkaa kuultiin eduskunnan lakivaliokunnassa asiantuntijana tasa-arvoista avioliittolakia koskevan kansalaisaloitteen valiokuntakäsittelyn aikana.

7.6.2015 päivätyssä blogissaan Puolimutka sanoo mm. seuraavaa:
Vaikka useimmat sukupuolineutraalin avioliittolain kannattajat mieltävätkin tukevansa sorrettua vähemmistöryhmää, sukupuolineutraalin avioliittolain idea on peräisin upporikkaiden miesten eliittipiireistä Yhdysvalloista ja sitä propagoidaan kaikkialla maailmassa heidän rahoillaan. Upporikkaat, pääasiassa valkoihoiseen eliittiin kuuluvat miehet ovat suurella rahalla palkanneet mainonnan ammattilaisia esittämään itsensä sorrettuna vähemmistönä …

Puolimutka näkee salaliittoja vähän kaikkialla. Tarkastaakohan Puolimutka joka ilta, ettei sängyn alla ole mörköjä? Mielenkiintoista, että Puolimatka käyttää inhimillistä taipumusta vastustaa eliittiä tavalla, jossa ei ole järjen häivää. Professorin luulisi olevan kykenevä rationaalisuuteen, mutta näköjään usko Jeesukseen saa myös professorin aivot sumenemaan.

Aiheesta lisää täällä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti