lauantai 20. kesäkuuta 2015

Pekka Reinikaisen munuaiset



Reinikaisen Pekka on taas hölmöillyt blogissaan Seurakuntalaisen verkkosivuilla. Tällä hepulla taitaa olla vielä lääkärinoikeudet voimassa. Ihmettelen vaan miksi. Blogin voi käydä lukemassa tuolta:

Pekka kirjoitti:
Luominen on paras selitys tälle järjestelmälle, joka edellyttää huimaavan nerokasta insinööritaitoa. Toki munuaiset myös kuluvat käytössä ja vanhenevat, kuten jo Job aivan oikein toteaa. ”Sillä luomakunta on alistettu katoavaisuuden alle” (Room.8:20).

Pekka kirjoitti:
Missä järjestyksessä ja millä aikataululla tällainen ”evoluutio” olisi tapahtunut ja olisiko keskeneräisen järjestelmän avulla voinut elää?

Pekan idiotismi on sitä luokkaa, ettei Pekka juuri ansaitse huomiota. AV vastasi Pekalle seuraavasti:
Millainen on keskeneräinen biologinen järjestelmä? Kuten varmaan tiedätkin, luonnossa on monia erilaisia munuaisjärjestelmiä, joita voitaisiin hyvin pitää esimuotoina ihmisen munuaiselle. Mm. kaloilla ja sammakkoeläimillä on huomattavasti yksinkertaisemmat munuaiset ihmiseen verrattuna, mutta ne toimivat niillä erinomaisesti, niin suolavedessä kuin makeassakin. Ihmisen (sekä muiden nisäkkäiden) munuaisella suolavesi on liian vaikea pala purtavaksi. Näitä erilaisia munuaisratkaisuja verratessa on mahdollista osoittaa, että evoluutio selittää erittäin hyvin myös tämän elintärkeän elimen kehityksen. Jokaiselle ihmisen elimelle on osoitettavissa luonnosta yksinkertaisempi versio, jota voidaan pitää kuin esimuotona ihmisen elimelle. Väittämä "elin x ei voi olla kehittynyt, koska se ei toimisi ennen kuin nykymuodossa" on auttamatta virheellinen.

Pekka on vaan vanha nolo heppu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti