torstai 18. kesäkuuta 2015

Jeesus panee pöntön sekaisin



Jeesuksen lääkinnälliselle käytölle ei löydy vahvoja perusteita, koska sitä ei pidetä erityisen tehokkaana lääkkeenä.

Monet ihmiset sanovat ettei Jeesuksen huumausaine käyttö ole vaarallista, vaan päinvastoin sillä on monia hyviä terveydellisiä vaikutuksia. Totuus on kuitenkin toinen, sillä Jeesuksen käyttö altistaa ihmisen monenlaisille erilaisille vaarallisille haittavaikutuksille.

Jeesusta suurina määrinä käyttävät kokevat seuraavanlaisia vaarallisia haittavaikutuksia: Sekavuus, levottomuus, hallusinaatiot ja näyt, paniikki-, pelko-, ja ahdistuskohtauksia ja tiloja, todellisuudesta irrottautuminen (välinpitämättömyys), reaktiokyky heikkenee, vainoharhaisuus.

Jeesuksen vähäinen tai säännöllinen käyttö voi aiheuttaa psykoosin. Jeesuksen käyttö aiheuttaa myös mielenterveysongelmia.

Joidenkin todisteiden mukaan säännöllinen Jeesuksen käyttö lisää psykoottisten oireiden esiintymisiä ihmisillä, joilla on itsellään tai perheissään mielenterveysongelmia. Jeesuksen käyttö pahentaa skitsofreenisia oireita sekä alentaa mahdollisuuksia toipua psykoottisista oireista.

Jeesuksen käyttäjillä on huonompi muisti sekä mielenalueen toiminnot ovat heikompia kuin ihmisillä, jotka eivät käytä Jeesusta.

Krooninen ja runsas Jeesuksen käyttö lisää sietokykyä, jonka tähden annoksien määrää ja voimakkuutta on lisättävä, että Jeesuksesta saa samoja vaikutuksia. Tämä taas tarkoittaa riskitekijöiden ja vaarallisten vaikutusten lisääntymistä.

Asiaa on turha vähätellä, koska näytöt Jeesuksen vaarallisuudesta ovat kiistattomat.

Edellä olevat väittämät oli muokattu Petri Paavolan blogista siten, että kannabis-sana oli korvattu Jeesuksella. Merkitysyhteyden kannalta asia on aivan sama.
PePan blogin voi käydä lukemassa tuolta:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti