perjantai 12. kesäkuuta 2015

Mitä kamaa dynaaminen duo vetää?



Suomi24:n profetiat palstalla pari aktivistia on taas ylittänyt parodiahorisontin. Nauraa ainakin saa hölmöille kommenteille, mutta tyypit taitavat olla tosissaan.

sinettisormus1 kirjoitti:
Tänään näyssä oli kilpa-auto. Se oli tuollainen formula tyyppinen ja väriltään oranssi, joka on hyvä profetaalinen väri; ylistyksen väri. Tuo auto ajoi liikenne ympyrään ja oli kooltaan normaalia isompi ...Koin että tämä kehoittaa meitä kilpailemaan omassa uskossamme, henkilökohtaisella tasolla, omassa itsessämme, uskaltamaan ottamaan enemmän ja enemmän noita uskonaskelita, mitä enemmän ja ahkerammin näin teemme, kasvaa myös uskomme, se on hyvää kilvoittelua...

sinettisormus1:
3.6. illalla olin pitkästä aikaa ihanassa kokouksessa ystäväni kanssa. Olin rukoillut Herralta, että hän vahvasti koskettaisi meitä tuossa kokouksessa. Oli ilo saada olla yhteydessä toisten uskovien kanssa, välittämättä siitä kuka edustaa mitäkin uskontoa, olimme Kristuksen ruumiin jäseniä, ilman rajoja. Rukouspalvelussa, kun olin tiimin rukoiltavana, minulta kysyttiin: - " Sain näyn, haluatko kuulla sen?" Ja tietysti halusin, halusin kuulla mitä Herra sanoi minulle, toisen ihmisen kautta, ihmisen, joka rukoili puolestani ja näin hän sanoi: - " Näen seppeleen, sen seppeleen josta Paavali kertoi..., kertooko se sinulle jotain?""
Voi kuinka olin onnellinen ja iloa täynnä. Kerroin heille että tämä oli juuri puhuttanut minua, se kuinka Paavali kehoitti kilvoittelemaan uskossa, kuin juostessa. Tiesin että tuosta kilvoittelusta oli palkkana tuo seppele, jonka rukoilija nyt näki minulle. Olin saanut juuri äskettäin näyn, joka on tämän ketjun aloituksessa ja se kehoitti kilvoitteluun. Tuo oranssi väri näkyni autossa kertoo ylistyksestä ja nyt on aika ylistää Herraa. Jeesus muutti näkyni todistukseksi tuona iltana. Voinko parempaa rukous vastausta saada? Tuskin.... Eilinen meni töissä, ja illalla väsyneenä tutkin tätä näkyäni ja saamaani rukous vastausta, ja itkin onnesta .... Niin, ja se vielä piti laittaa, että seurailijalle terveisiä tuolta mäen takaa, ystäväni on kovasti ollut otettu sinun terveisistäsi hänelle, ei vain ole vielä rohjennut tänne kirjoittelemaan.

sinettisormus1:
Tämän aamuisessa näyssä näin kuinka katepillari raivasi maata tasaiseksi, kuin tehdäkseen tietä ... ja totisesti näin on Herra meitä kehoittanut:
Raivatkaa autiomaahan Herralle tie! Tasoittakaa yli aron valtatie meidän Jumalallemme! Jes. 40:3

Seurailija1 kirjoitti:
Olin melkosessa paniikissa yli vuorokauden, en muistanut pankkikorttini turvanumeroita millään, auto jäi tankkaamatta.. Ajattelin että aamulla muistan mutta ei! numerosarja oli kuin ylipyyhkäisty!.. Menin pankkiin mutta huono onni jatkui se oli tämän päivän kiinni, joku koulutuspäivä... Olin todella hermona asian vuoksi, turvauduin Psalmi 50:15 lupauksiin, että huuda minua avuksesi hädän päivänä... Ehkä ei ollut hätä mutta huusin kuitenkin ja lujaa Jumalaa apuun!.. Meni tunninverran ja sitten joku kuiskasi korvaani nuo numerot!.. Äkkiä huoltoasemalle, kone hyväksyi ne numerot!!!!!!!.. On tapahtunut ennenkin tuo korvaan kuiskaaminen, kerran olin hyvin masennuksissa ja syytin siitä jopa Jumalaa, sitten yhtäkkiä joku ihana ääni kuskaa korvaani: "Esko, sinulla ei ole mitään hätää.".. masennukset häippäs sen sileän tien!... Täytyi olla enkeli, sillä ääni oli niin rauhoittavan ihana.. Jumalan apulaisiaha ne enkelit ovat ja he ovat valmiina auttamaan kun vain apua pyytää. Kyllä enkelit auttavat paljon isommissakin asioissa kuin vain hukkuneita pankkitunnuksia, auttavat heti kun Jumala antaa käskyn... Hyvältä tuollanen tuntuu, uskokin vahvistuu.. Kiitos Jumala! Aamen.

sinettisormus1:
... noihin näkyihin liittyen, jota olet nyt perännyt, en tiedä onko tästä hyötyä sillä se on tullut ennenkin koettua että se jolta usko puuttuu, ei voi ymmärtää vaikka kuinka yrittäisi selittää, mutta yritän vielä ja haluan muistuttaa että olen vain uskova ihminen, mutta uskon ja tiedän että Pyhä Henki meitä johdattaa. Kun aamulla tai illalla saan näyn, tiedostan itseni olevan täysin hereillä, nämä on ne yleisimmät hetket kun saan näyn, joskus harvoin päivälläkin. Aina olen silmät kiinni ja useimmiten rukouksessa. Kuva käy hetkellisesti silmieni edessä ja sitten poistuu, sen mukaan mitä annetaan. Kyselen Herralta siihen liittyvää ja joskus hän on voinut näyttää sen uudelleenkin. Kun näky loppuu, en näe enää muuta kuin sen pimeyden kun laittaa silmät kiinni. Joskus olen laittanut silmäni kiinni ja pyytänyt näkyä mutta se ei tule, on vain se pimeys, joka tulee kun silmänsä sulkee. Näky tulee vain kun Herra niin tahtoo, ei meidän käskyistämme. Monesti kun jo päätän että nousen ylös, kun ei näkyäkään kuulu eikä näy, samassa se tulee. Sille pitää olla avoin että ehtii näkyyn mukaan. Se että olen harrastanut koko ikäni piirtämistä ja jonkin verran myös maalausta, helpottaa minua kuvaamaan näkyäni ja uniani teille. Kaikkea ei tarvitse uskoa näyksi, sillä pahakin yrittää tunkea itseään väliin ja eksyttää. Siksi aina rukoilenkin, että saan vahvistuksen Herralta näkyihini ja uniini ja että hän avaa sitä myös sanansa kautta, sillä se on se mihin turvaamme ja nojaudumme. Monesti myös vahvistus tulee käytännössä, esim. näiden keskustelujen kautta, joku vastaa jotain sellaista, mikä vahvistaa näkyä, hänen tietämättään. Tai vaikka rukouspalvellussa, niinkuin tämä kilvoitelkaa uskossa näky vahvistui. Tuo vahvistus voi tulla missä tahansa joka päiväisessä tilanteessa, mutta rukous on todella tärkeää, sitä ei sovi unohtaa, minulla se ainakin toimii ja monesti saan näkyni yhteydessä niin sanotut "tiedon sanat", jotka vahvistaa näyn, usein liittyen juuri Jumalan omaan sanaan. Toivon että tämä edes vähän kirkasti sitä mitä näen ja mitä teen, mutta kaikki tapahtuu rakkaudessa Jeesukseen Kristukseen ja sen rakkauden kautta tämä kaikki on saanut alkunsa, kaikki mitä olen saanut, kasvuna uskon tielläni. Minä siunaan sinua IR tuolle samalle tielle. Tapahtukoon se Jeesuksen Kristuksen nimeen, Herra, sinäkin näet, minkä soturin sinä saisitkaan IR:stä, sieltä löytyy sama vankkumattomuus/ peräänantamattomuus, kuin Paavalilta., kunhan saamme sen oikeaan käyttöön.

sinettisormus1 se vaan jaksaa:
... vielä tärkeä lisäys näistä profetaalisista unista ja näyistä, ettei niitä tule sotkea niihin ennustajiin joita tuolla mediassa ja tv:ssä pyörii rahan himossa, jotkut heistä voivat saada näkyjä, mutta väärässä hengessä ja suurin osa saattaa olla niitä, jotka ei edes mitään näe, mutta haluavat vain rahastaa ja näistä ennustaja eukoista ja noidista raamattukkin varoittaa ... valitettavasti meidät vain usein sotketaan toisiimme, horoskoopitkin kuuluu näihin ja muut reikihoitajat. Eräillä messuilla minulle yritettiin myydä enkeli koulutusta ja lopulta kysin: -"Tunteeko nämä enkelit Jeesuksen?" Sain kieltävän vastauksen ja poistuin, enkä takasin mene.... Esim. enkeleissä tulee muistaa että niissäkin on hyviä mutta myös niitä pahoja kadotuksen enkeleitä jotka palvelevat siitä väärää herraa ...

sinettisormus1:
Tietänet hyvin sen, että erilaisia uskoon liittyviä ilmiöitä ON tutkittu. Hyvänä esimerkkinä toimivat ihmeparantumiset, joihin täälläkin on ajoittain viitattu. Käytännössä aina, kun realiteetit on esiin nostettu, uskovat vain kieltävät ne. Urbaaneja legendoja serkun kummin kaimoista ym. elää sitkeästi. Kummallinen ujous vaivaa uskovaisia, vaikka sen uskon voima olisi mahdollista osoittaa todeksi?

sinettisormus1:
Eilen aamuisessa näyssäni näin naisen, jolla oli pitkät, tummat hiukset ponihannällä ja hän kulki tietä ylöspäin ... tuo tie oli keskellä kuvaa ja tänään näyssä näin ihmisen jonka yllä oli kypärä ja huomioliivit ja hän kulki jossakin tunneli tiellä, vasenta reunaa, suoraan alaspäin, tunnelin syvyyksiin, tuo näky kuva näytettiin hyvin kaukaa ja tuo pyöräilevä oli näin ollen pieni silmissäni ... mietin niiden sanomaa ja pyysin Herraa niitä avaamaan, josko ovat näkyjä, ehkä viestejä joillekkin muille .....Herran Rauhaa ja Siunausta teille, siskoilleni ja veljilleni ja ystävilleni ja ota sinäkin siunaus vastaan, joka minua vihaat, Jeesuksen Kristuksen nimessä.
Aamen.

sinettisormus1:
Totisesti, Jeesus johdattaa, kun sille avoimesti anataudumme, kiitos taas viestistäsi, "MitäHän..johdattaa" :) . Minulla sattui tässä eräänä iltana jotain mukavaa. Olenhan kertonut että mieheni ei ole uskova ja tuo asia on ollut vahvasti rukous aiheenani. Sitten olen kertonut näystä jossa oli noita, ommeltuja ja täytettyjä ristejä ja kuuliaisena, mieheni virnuilessa otin uskonaskeleita ja aloin niitä valmistamaan.

Seurailja1 on hereillä:
Niin kilvoitelkaa uskossanne, se kannattaa.. Minä näin hirvittävän unen tänä yönä. Olin sotanäyttämöllä, en tiedä kutka soti mutta minut ja kaverini otettiin kiinni..
Väkisin ruiskutettiin jotain myrkkyä selän alaosaan, rusahduksia vain kuului kun piikkejä tyhjennettiin, yhteensä 4 piikitystä molempien jalkojen yläosaan..
Pahinta oli että tunsin piikittäjän ja ampujan vanhoilta ajoilta, vanhoja tuttuja..
Kun piikitys oli tehty, toinen mies jolla oli rynnäkkökivääri näytti kaverini seläntakaa käsiliikettä että lähde pois ja nopeasti..
Minä tottelin ja lähdin, melkein heti kuulin rynnäkkökiväärin pari sarjaa selkäni takaa, en kääntynyt katsomaan mutta ymmärsin että nyt ampuivat kaverini.. Lähes paniikissa riensin eteenpäin.. Ajattelin vain että onko tästä mitään hyötyä?, löytävät kuitenkin minut tai sitten myrkky alkaa vaikuttamaan!.. Käännyin oikealle ja riensin eteenpäin niin lujaa kuin pystyin.. Siihen uni loppui.. Mietin tuota painajaista paljon klo.3:n aikaan yöllä.. Olin onnellinen että se oli vain unta.. Nuo seuraavat raamatunkohdat tulivat mieleeni välähdyksinä filminauhoina ennen kuin nukahdin uudestaan.. On tärkeää uskoa lujasti!..

sinettisormus1:
Tänään sain kaksi näky kuvaa, ensimmäisessä oli pitkä ja hyvin suora käytävä, joka oli tyhjä ja toisena kuvana näin kultaisen lusikan ... haluaisiko joku tulkita ? Olen noita kuvia tässä pitkin päivää mietiskellyt ja tutkistellut ...
.. äsken mietin tuota kultalusikka kuvaa ja lisään vielä, että tuo lusikka oli asetettuna aivan kuvan yläreunaa, keskelle, nousi mieleen että tarkoittaisiko, taivaallista, ylhäältä saatua perintöä ...

Mitä kamaa sinettisormus ja seurailija vetävät?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti