sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Patmoksen paskamyllyn Pasi Turunen



Patmoksen paskamyllyn pellehermanneista Pasi Turunen päivittelee 12.6.2015 päivätyssä blogissaan kristittyjen kokemia vainoja milloin missäkin päin maailmaa. Pasi, voit olla ylpeä vainottu, melkein marttyyri itsekin, koska minä olen eri mieltä kanssasi. Uskovien logiikallahan minä vainoan sinua.

Tämä Pasi Turunen on sama heppu, joka Leif Nummelan haastattelussa puolusti Raamatun väkivaltaa. Kyseisen videon voi käydä katsomassa tuolta:

Kristityille on nykyään aivan välttämätöntä, että he tuntevat itsensä vainotuiksi; muutenhan ei Raamattu voisi ottaa tosissaan. Muutamassa Raamatun jakeessa ennustellaan tulevaa uskovien vastustusta, mikä ei ole lainkaan yllättävää: jo Raamatun kirjoittajat aavistelivat, että hölmöjä uskomuksia tullaan vastustamaan. Tämä jollain hieman vinksahtaneella tavalla käännettään siis muotoon: uskovien kritisoiminen on vainoa.

Tuosta Patmoksen paskamyllystä Turunen on päästänyt sen luokan aivopierun, että myötähäpeä on lievä ilmaus asialle. Kaikkihan on aina median, ateistien ja milloin minkin tarkoitukseen sopivan instanssin syytä. Turusen pieruun on saatu sopimaan myös geopolitiikka. 

Uhrimentaliteetti on Turusen ja hänen kaltaistensa käyttövoima. Tämä ilmenee seuraavasta Turusen virkkeistä: Mutta kun samaan aikaan muslimit ankarasti ja väkivaltaisesti vainoavat ja sortavat kristittyjä, jotka heidän maissaan ovat selvästi heikompi osapuoli, media on hiljaa. Media ei osaa selittää tapahtunutta omaksumansa narratiivin valossa, koska sen tarkastelutapa rakentuu kolonialismin jälkeiseen syyllisyyteen, eikä paikallisten kristittyjen hätä sovi tähän kertomukseen.

Pasi Turunen, harmittaako sinua, että kristittyjen monopoli toisuskoisten ja uskonnottomien vainoamiseen on murtunut? Turhan monta vuosisataa pidittekin monopolia halussanne. Pasi, monopolit eivät ole koskaan olleet millekään yhteiskunnalle hyväksi.

Mutkan kautta onnistut sotkemaan asiaan USA:n, Israelin ja Lähi-idän politiikan ja teet siitä uskonnollisen kysymyksen. Onhan se tuolla alueella sitäkin, mutta sinun elämääsi sillä ei ole juurikaan vaikutuksia.
Turusen töräyksen kliimaksi (vai anti-kliimaksi?) tulee väliotsikossa: Vainottujen kristittyjen veri on yhä seurakunnan siemen.

Turunen projisoi omat väkivaltafantasiansa alkuseurakunnan oletettuihin vainoihin. Pasi, olen lukenut kasan kirjoituksiasi ja katsonut videoita, joissa puhut puuta heinää. Väkivaltafantasiat ovat sinulle ongelma. Koitapa analysoida itse juttujasi, niin huomaat keskeisen teeman – väkivalta aina tavalla tai toisella.

Seuraavan Turunen sitten vetää ihan hatusta ja hihasta: Lähi-idässä on käynnissä aito hengellinen taistelu ihmisten iankaikkisista sieluista. Maallisella medialla ei ole tästä minkäänlaista hajua.
Noinhan siinä käy kun aavikkobarbaarien jälkeläiset vielä vuonna 2015 jaa pitävät muinaisia myyttejä tosina ja jollakin tapaa velvoittavina. Tappeluhan siitä tulee.  

Patmoksen paskamyllyn mukaan reaalipolitiikalla ei ole asian kanssa mitään tekemistä. Näkymättömät taikajimit ja jos jonkinlaiset henget ne vaan leikkivät piirileikkejään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti