maanantai 22. kesäkuuta 2015

Patmoksen paska osuu tuulettimeen



Ahvion paskanjauhanta saa aivan uusia mittasuhteita 21.6.2015 Patmoksen sivuilla julkaistussa blogissa. Ahviota näyttää todella vituttavan, että emme elä enää keskiaikaa jolloin hänen sanomisillaan olisi ollut edes jotain painoarvoa. Nyt Ahvion viikoittaiset tilitykset ovat parasta mainontaa uskonnottomalle elämäntavalle: Ahvio vaikuttaa viikko viikon jälkeen yhä tärähtäneemmältä. Blogin voi käydä lukemassa tuolta:

Keitä mahtavat olla nämä vasemmistoliberaalit ja radikaaliutopistit? Ahviota tuntuu vituttavan niin paljon, ettei veri kierrä: kyllähän se saattaa vituttaa, kun kristillinen hegemonia on kuollut ja kuopattu. Huonojen ideoiden hautausmaalla on aina tilaa yhdelle kristinuskolle.

Kun muuta puolustusta huonolle ideologialle ei löydy, on aika näppärää turvautua salaliittoteoriaan seuraavasti:
Tästä syystä nimenomaan punavihreät ja ateistis-humanistista maailmankatsomusta edustavat toimijat ovat tietoisesti hakeutuneet niin sanotusti kansankunnan ’portinvartijoiden’ asemiin eli sellaisiin yhteiskunnallisiin asemiin, joista käsin aatteen puolesta voi tehokkaasti vaikuttaa varsinaisia omia piirejä huomattavasti laajempiinkin joukkoihin.

Juha hei, evankelioimisesta aina seuraa anti-evankeliointia. Sinunkaan ideologiasi ei ole, eikä sen tule olla, kritiikin ulkopuolella, vaikka sellaista ehkä kovasti toivoisitkin.

”On myös syytä muistaa, että vasemmistolainen punavihreä aatemaailma perustuu lähtökohtaisesti haaveellis-utopistiseen idealismiin ja erilaisten teoreettis-abstraktien rationalististen rakennelmauskomusten varaan sekä uskomuksiin, joiden mukaan inhimillinen järki kykenee määrittelemään ihmiselle täydellisen yhteiskunnan ja inhimillinen hyvä tahto kykenee myös käytännössä luomaan tällaisen yhteiskunnan.”
Juha, tuossa yllä kuvailet juuri kristillistä maailmankatsomusta. Juuri sinä, Juha Ahvio, edustat haaveellis-utopistista idealismia, mutta teoreettis-abstraktit rakennelmauskomuksesi ovat juuri sitä mitä sanot niiden olevan – uskomuksia. Rationalismin kanssa sinulla ja kaltaisillasi ei ole mitään tekemistä.

Erilaisten aasinsiltojen kautta Ahvio pääsee mieliaiheeseensa – homoihin:
Ei myöskään kannata ihmetellä sitäkään, miksi esimerkiksi Aito avioliitto -yhdistyksen kansalaisaloitekampanja avioliittolain palauttamiseksi ei saa lainkaan näkyvyyttä mediassa.

Vastauksena on, kuinkas muuten, salaliitto:
Akateeminen vasemmistolainen vapaus, jonka hedelmiä monet ja  varsinkin nuoremman polven median vaikuttajat ovat nauttineet, ilmenee luontevasti myös punavihreänä vapautena hallita suomalaisille tarjottavia uutisia ja niiden tulkintaa sekä muuta viestintää.

Ahvio paska osuus tuulettimeen ja lujaa. Kaikista Ahvion patmoksen sivuille kirjoittamista blogeista, tuon yllä olevan linkin takaava löytyvä oli surkein. Ihmettelen miten tohtorismies voi vaikuttaa ihan idiootilta. Mutta ei se mitään Juha, jatkaa saman malliin: olet oikein hyvää mainosta uskonnottomalle elämäntavalle.

Mietipä tätä: ihmiset ovat huomanneet kristinuskon olevan humpuukia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti