lauantai 6. kesäkuuta 2015

Kansanedustaja Sari Tanus - taantumuksellinen kristitty sontaläjä



Keväisten Eduskuntavaalien yhteydessä oli puhetta uudeksi kansanedustajaksi Tampereelta valitusta Sari Tanuksesta (Kristillisdemokraatit).

Aamulehden printtiversiossa 3.6.2015 Tanus osoittaa minkälainen paskaläjä hän onkaan. On aika hämmästyttävää, että vielä vuonna 2015 Suomesta löytyy näin taantumuksellisia henkilöitä. Tai ei ehkä sittenkään, koska taantumuksellisuus on uskon edellytys, valitettavasti. Oikeastaan Tanus on niin pahanhajuinen paskaläjä, ettei hän ansaitsisi minkäänlaista huomiota, mutta esitänpä silti muutaman huomion Tanuksen taantumuksellisuudesta. Taantumuksellisuutta tulee vastustaa, esitettiinpä se sitten minkä asian varjolla tahansa.

Tanus on saanut jo 15 minuuttia julkisuudessa aloittamalla Omantunnonvapaus-kansalaisaloitteen. Jutun juoni on se, että terveydenhuoltoalalla opiskelevat ja työskentelevät voisivat kieltäytyä osallistumasta abortin suorittamiseen eettisen tai uskonnollisen vakaumuksen johdosta.

Tanus tietenkin viittaa uskonnollisella vakaumuksella kristinuskon mukaiseen oppiin ja vielä sen äärimuodoissa. Jos uskonnollinen vakaumus on este laillisen lääketieteelliseen operaatioon osallistumiselle, niin ko. henkilö on aivan alalla. 

Julkinen terveydenhuolto kuuluu julkisen vallan alaan ja mikään uskonnollinen vakaumus ei ole erityisasemassa. Kysynpä Tanukselta: Voiko lääkäri, joka on muslimi, kieltäytyä hoitamasta sinun peräpukamiasi, koska olet vääräuskoinen? Tämä on aivan paralleeli tilanne.

Tanus yrittää nikotella, että joissakin EU-maissa kieltäytyminen on mahdollista. Nämä maat ovatkin taantumuksellisia. Suomen ei tule lähteä taantumuksen tielle, varsinkaan kun Tanuksen ja kumppanien uskonnollinen vakaumus perustuu epätosille premisseille.

Kaikki väitteet, joita kristinuskon (ja ihan kaikkien muidenkin uskontojen puolesta) esitetään, ovat järjestäen epätosia, eivätkä täten sovi minkäänlaiseksi ohjeeksi yhtään kenellekään.

Massiivisena paskaläjänä Sari Tanus tietenkin on tässäkin blogissa aiemmin käsitellyn Aito Avioliitto ry:n kannattaja. Tämäkin on sontaläjän taantumuksellisuuden osoitus. Uskovat ovat kaikkea ihmisarvoa ja tasa-arvoa vastaan. 

Sari Tanus, sinä olet juuri se olio, jota ei voi edes kutsua ihmiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti