perjantai 9. helmikuuta 2018

Väkivaltaisuus edellytys Valkoisen talon virkaan



Jos haluaa viran nykyisessä Valkoisessa talossa, niin meriittinä venäläisten kanssa vehkeilyn lisäksi on perheväkivalta.

Valkoisen talon henkilökunnan sihteeri, Rob Porter, sai kenkää tai erosi, kun kaksi hänen entistä vaimoaan tuli julkisuuteen sellaisen asian kanssa, että tämä heidän entinen siippansa Rob Porter oli antanut kummallekin pataan ja vielä useamman kerran. Toinen naisista toimitti julkisuuteen kuvan mustasta silmästään.

Kun Valkoiseen taloon palkataan henkilökuntaa, niin jokaisesta tehdään taustaselvitys. Perheväkivalta on yksi seikka, joka estää turvaluokituksen saamisen. Valitettavasti presidentistä ei tehdä taustaselvitystä. Ainakin Trumpin ensimmäinen vaimo on syyttänyt Donaldia väkivaltaisuudesta ja raiskauksesta.

Porteristakin oli tehty taustaselvitys, mutta perheväkivalta oli jätetty huomiotta, jotta Porter voisi toimia tärkeässä virassaan. Tämä on niin tyypillistä aina kun republikaanit ovat vallassa. Republikaanit johtavat demokraatteja laittomuuksissa ja epäeettisessä toiminnassa suhteessa 10:1.

Rob Porter oli jo toinen Valkoisen talon virkailija, jolla ei ole nyttemmin turvaluokitusta. Se ensimmäinen on Trumpin vävy, Jared Kushner, joka puolestaan on ”kaikkien alojen asiantuntija.”

Porter on se virkailija, joka lukee kaiken materiaalin, joka on menossa Trumpille. Tämä sisältää kaikkein salaisimmankin aineiston. Täten Porterilla on pääsy kaikkeen materiaaliin, vaikka hänellä ei ole edes oikeutta materiaalin lukemiseen turvaluokituksen puutteen takia.

Jos on perheväkivalta vakava asia, eikä sitä tule hyväksyä millään tavoin, niin on jotakuinkin maanpetoksellista toimintaa antaa jonkun perehtyä materiaaliin, johon hänellä ei oikeuksia ja vielä peitellä asiaa.

Tapaus Rob Porter on jälleen yksi esimerkki republikaanipuolueen korruptoituneisuudesta. Väkivalta ja sen salailu ovat vain yksi esimerkki puolueen mädänneisyydestä.

Kuinka kauan republikaanit ovat ajatelleet kärvistelevänsä sen kanssa, että he ovat amerikkalaisen yhteiskunnan syöpä? En ole kovin optimistinen amerikkalaisten suhteen. Jos nyt kansalaiset kuitenkin päättävät yhteistuumin hankkiutua eroon republikaanisesta korruptiosta, niin siitä tulee karu kertomus, jonka lopputulosta ei oikein pysty arvioimaan. Ruumiita tulee takuulla puolin ja toisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti