lauantai 10. helmikuuta 2018

Lisää väkivaltaa Valkoisessa talossa



Ei mennyt edes vuorokautta siitä, kun Valkoisen talon virkailija Rob Porter erosi virastaan perheväkivallan takia, niin jo toinen heppu erosi samasta syytä. Tällä kertaa vuorossa oli David Sorensen, joka toimi mm. Trumpin puheiden kirjoittajana.

Valkoisen talon henkilöstöpäällikkö, entinen kenraali John Kelly, yritti tietenkin vähätellä em. henkilöiden perheväkivaltaa, mutta joutui puhumaan silkkaa paskaa, jonka media paljasti saman tien paskapuheeksi. Ilmeisesti asia on juuri niin kuin aiemmin arvelin: väkivaltaisuus on meriitti silloin kun pyrkii töihin Valkoiseen taloon.

Soresenin entinen vaimo, Jessica Corbett, tuli asian kanssa julkisuuteen Washington Postin haastattelussa.

Sorensen oli ajanut Corbettin varpaiden yli autolla, paiskonut häntä pitkin seiniä ja tehnyt kaikkea sitä mitä noissa tapauksissa yleensä tehdään. Corbett antoi WaPolle kuvia vammoistaan.

Corbett oli myös avannut ”salaisen” pankkitilin, johon Corbett oli säästänyt rahaa avioeroa varten.

Edelleen Corbett kertoi WaPolle, että hän ei ottanut yhteyttä poliisiin, koska pelkäsi Sorensenin yhteyksiä lakia valvoviin tahoihin.

Tällaiset tapahtumat kasaavat paineita Valkoisen talon henkilöstöpäällikön niskaan. Perheväkivalta ei kaiketi tullut hänelle yllätyksenä, mutta sellaiseen ei silti puututtu. Paha mennä puuttumaan, sillä silloin pitäisi puuttua myös presidentin väkivaltaisuuteen.

P.S. Oikeusministeriön hierarkiassa kolmantena olevan Rachel Brand otti lopputilin, sillä hän ei halua olla mukana apokalyptisessa välienselvittelyssä, kun nykyinen hallinto romahtaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti