maanantai 26. helmikuuta 2018

Konservatismi tulee luokitella terrorismiksi: GOP, NRA & CPAC



Vuosittainen CPAC (Conservative Political Action Conference) järjestettiin tänä vuonna Marylandissa. Kokouksessa kuultiin niin häiriintyneitä puheenvuoroja, että konservatismi tulisi luokitella terrorismiksi. Tämä merkitsee sitä, että republikaaninen puolue (GOP) tulisi luokitella terroristijärjestöksi.

Viime vuonna vastaavassa kokouksessa alt-right sai paljon näkyvyyttä. Nyttemmin se suuntaus on normalisoitu republikaaninen vallitsevaksi suuntaukseksi, joten tänä vuonna oli toiset aiheet.

Muutama mielenkiintoinen puheenvuorokin kuultiin. Tosin kävi niin, että konservatiivi joutui turvautumaan turvamiesten saattueeseen, jotta muut konservatiivit eivät olisi lynkanneet häntä.

Erittäin konservatiivinen toimittaja, Mona Charen, moitti konservatiiveja ja republikaaneja siitä, että nämä ovat hyväksyneet seksuaalisen ahdistelun ja pedofilian puolueessa vallitsevaksi toimintatavaksi tukemalla ahdistelusta syytettyä presidentti Donald Trumpia ja Alabaman senaattoriksi pyrkinyttä pedofilia, Roy Moorea.

Paneelikeskusteluun osallistuneet kolme muuta naista olivat kauhuissaan Charenin sanomisista. Sitten yleisö alkoi mikromellakoida ja iso joukko turvamiehiä toimitti Charen takaoven kautta pois kokouspaikalta.

Parklandin kouluampumisen jälkipeleissä oli odotettua, että NRA (National Rifle Association) saisi paljon näkyvyyttä CPAC:ssa. Odotukset jopa ylittyivät.

Ensin NRA:n johtaja, Wayne LaPierre, piti häiriintyneimmän puheen mitä kyseisen puulaakin taholta on kuultu ehkä koskaan.

Seuraavana päivänä NRA:n tiedottaja; Dana Loesch, piti maanisimman puheenvuoron, mitä CPAC:ssa on nähty. Aseiden täytyy tehdä ihminen mielipuoleksi tai sitten mielipuolet ovat erityisen viehättyneitä aseista.

LaPierren ja Loeschin teesi oli, että aseet ovat ratkaisu kaikkiin ongelmiin.

Tällä 5 miljoonan jäsenen ”kivääriyhdistyksellä” on aivan uskomaton vaikutusvalta Yhdysvaltain politiikassa. Viimeisen kahdenkymmenen vuoden aikana NRA:sta on muodostunut konservatiivien ja republikaanien aseellinen siipi. NRA on pelkästään kuoleman kauppias, eikä yhdistykseen liity enää mitään muuta.

Ei ole enää lainkaan yllättävää, että Venäjän sekaantuminen vuoden 2016 vaaleihin ulottui myös NRA:han. Asia on erikoissyyttäjä Robert Muellerin tutkinnassa.

Vuonna 2015 NRA:N budjetti oli 300 miljoonaa dollaria, mutta vuonna 2016 peräti 400 miljoonaa dollaria. On näyttöä siitä, että ainakin 80 miljoonaa budjetin lisäyksestä tuli Venäjältä. Liittyykö asiaan jotain rikollista selviää aikanaan?

Tässä olivatkin CPAC:n päätapahtumat kaiken muun häröilyn lisäksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti