keskiviikko 7. helmikuuta 2018

Hurskaiden höperöiden Aito Avioliitto ry



Minusta on ollut suunnattoman hauska seurata Aito Avioliitto ry:n toilailuja palstalla jo toisellakin.

Hurskaista höperöistä muodostuvan puulaakin puheenjohtaja, Susanna Koivula, on palannut pelipaikalle kärsittyään muutaman kuukauden bannin Uuden Suomen Puheenvuorosta. Nyt Suski on julkaissut parikin uutta blogia, eikä Susanna ole vieläkään oppinut  mitään.

Aina kun Susanna kirjoittaa Uuteen Suomeen, Suomi24:n luterilaisuus-palstalla ilmestyy nimimerkki ArtoTTT komppaamaan Suskia. Taannoin epäilin ArtoTTT:n olevan Uudessa Suomessa kommentoiva Arto Jääskeläinen. Jääskeläinen sai jo oman aasinlakin ja sama voitaisiin myöntää ArtoTTT:lle.

Jääskeläinen on aseveljensä Timo Lehtosen kanssa ollut yllättävän hiljaa Uudessa Suomessa. Lieneekö heidät bannattu?

Aitoon Avioliittoon kiteytyy kaikki mikä noissa uskovien puulaakeissa on vikana. Ihan yhdistyksen alkutaipaleella yhdistys väitti olevansa uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton, mutta ei mennyt kuin tovi, niin Aa profiloitui taantumuksellisten ihmisten puuhakerhoksi, jonka tavoitteena on mahdollisimman kurja elämä mahdollisimman monelle.

Koivula ja hänen komppaajiensa argumentit on ammuttu alas niin moneen kertaan, ettei niiden toistaminen liene tarpeen. Mielenkiintoisinta koko yhdistyksessä on yhdistyksen jäsenten motiivien arvioiminen.

Tämäkin on sanottu moneen kertaan: aitoavioliittolaiset eivät soisi muille mitään mitä eivät suo itselleen, koska aavikkobarbaarien opaskirja sanoo heidän tulkintansa mukaan jostain asiasta jotain. Tällä perusteella he vaativat lainsäädäntöön pykäliä x, y ja z.

Argumenttinsa nämä hurskaat höperöt perustavat aina amerikkalaisiin lähteisiin ja ”lähteisiin”, joista niistäkin jokainen sisältää pelkkää paskapuhetta. Suomalainen auktoriteetti heille on tietenkin uudestisyntynyt professori Tapio Puolimatka, joka hänkin toistaa amerikkalaista propagandaa.

Onneksi Suomessa on ainakin toistaiseksi aitoavioliittolaisen vaikutus ollut jotain nollan luokkaa. Vastarinta on tässäkin asiassa tarpeen, jotta tuo ihmisiin vihamielisesti suhtautuva yhdistys ei saa enempää liikkumatilaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti