perjantai 23. helmikuuta 2018

Billy Graham halusi Nixonin käyttävän ydinaseita Vietnamissa



Billy Graham, yksi amerikkalaisen kristofasismin pioneereista, kuoli. Muistokirjoituksissa vaietaan Grahamin vuosikymmeniä kestäneistä konnuuksista. Konnahan tuo Graham oli.

Billy Graham normalisoi super-rikkaat mega-kirkkojen pastorit. Rahanhankinnassa hän oli aika häikäilemätön. Billy Grahamista moni nykyinen pastori on ottanut oppia.

Billy Graham on ollut levittämässä monia perättömiä väitteitä. Yksi hulluimmista oli AIDSin väittäminen juuri Billy Grahamin jumalan rangaistukseksi. AIDSille on olemassa validi lääketieteellinen diagnoosi.

Billy Graham toimi aika monen presidentin ”neuvonantajana”. Nixonia Graham kehotti sotarikoksiin Vietnamissa ja käyttämään ydinasetta vietnamilaisia vastaan. Nyt kun lähes kaikki Nixonin aikaiset ääninauhat ovat julkisia, niistä paljastuu monia ikäviä mutta silti mielenkiintoisia seikkoja. Kiihkoilu ydinaseiden puolesta tekee Billy Grahamista sotahullun sekopään.

Graham oli myös kovan luokan anti-semitiitti. Tästäkin asiasta Graham keskusteli Nixonin kanssa ja kaikki on nauhalla ihmisten kuultavissa. Nixonin ja Grahamin mielestä juutalaiset ovat uhka Yhdysvalloille.

Billy Graham harjoitti myös naisvihamielisyyttä. Hänen näkemyksensä naisista ja naisten asemasta olivat erittäin takapajuisia. Nykyisen varapresidentin, Mike Pencen, ajatukset naisista on kopioitu suoraan Billy Grahamilta.

Elämäkerrassaan vuodelta 1997 Billy Grahamia kaduttaa se, että kasvatti poikansa Franklin Grahamin ihan vinoon. Tämä vain sen takia, että Franklin on ollut osallisena epäeettisiin poliittisiin ohjelmiin. Billy Grahamia selvästi kadutti uskonnon politisoiminen, johon hän on ollut yksi syyllisistä.

Billy Graham ei ollut sankari vaan amerikkalainen konna.

1 kommentti:

  1. Graham ei halunnut ydinpommittaa Vietnamia, pommittaa muuten vaan. Aidsista hän sanoi, että se voi olla Jumalan rangaistus, mutta peruutti senkin viikkoa myöhemmin. Eikä hän myöskään ollut antisemiitti.

    VastaaPoista