tiistai 6. helmikuuta 2018

Laura Huhtasaari ei osaa eikä opi



Perseelleen menneiden presidentinvaalien jälkeen Laura Huhtasaarella on kova työ edes auttavan uskottavuuden palauttamisessa. Tällä kertaa Huhtasaari yrittää profiloitua talousasiantuntijaksi Uuden Suomen blogissaan, joka oli otsikoitu: Itsepetosta.

Maahanmuuttokritiikkikin on havaittu huonoksi poliittiseksi agendaksi, joten tällä kertaa Laura ei höpöttänyt siitä aiheesta. Ilmeisesti ensi vuoden eduskuntavaaleja silmillä pitäen Laura otti aiheekseen EU:n ja eurovaluutan; tai niistä eroon hankkiutumisen.

Laura on jo tullut tunnetuksi siitä, että monet hänen bloginsa ovat plagiaatteja, kuten oli osa hänen gradustaan. Tällä Huhtasaari mainitsee sentään lähteen – VTT Tuomas Malisen. Blogista ei selviä, mitkä ovat Malisen näkemyksiä, mitkä taas Lauran omaa hourailua. Kun lukee Lauran tekstin, niin se on samaa heikkolaatuista lainauslouhintaa kuin aiemminkin.

Laura ei vaan osaa eikä takuulla ikinä opi hyvää lähteidenkäyttöä.

Laura käyttää mahdollisesti tekniikkaa, jossa Malisen tekstistä on poimittu Lauran omaa näkemystä tukevia irrallisia lauseita, joita sitten täydennetään Lauran omalla poliittisella jargonilla. Tällainen tekniikka on takuulla Lauralle hyvin tuttua, sillä juuri sitä käyttävät fundamentalistiset uskovat. Tällaisen sekopäisen tekstimassan tuottamisesta Lauralla on pitkä kokemus. Se onkin ainoa asia, jota hän on harjoitellut riittävästi.

Tuomas Malisen kannalta on suorastaan noloa, että hänet yhdistetään Laura Huhtasaareen. Se ei takuulla ole meriitti. Näillä uskovilla persuilla on hassuna tapana vedota johonkin auktoriteettiin ja auktoriteetiksi kelpaa kuka tahansa, joka on tohtori ihan miltä tahansa alalta. Samaan aikaa nämä ”huhtasaaret” ovat tiededenialisteja, sillä kaikki löytyy Raamatusta  ja tiede on väärässä. Idiotismilla ei heille ole rajaa.

Kuten tuossa edellä mainitsin, tekstistä ei pysty päättelemään mikä on Huhtasaaren tekstiä, mikä Malisen.  Lauran blogissa menevät raha- ja finanssipolitiikka iloisesti sekaisin ja niin käy varoille ja vastuillekin. Keskuspankin roolista Lauralla ei ole mitään käsitystä. Jos kaikki teksti olisi suoraa lainausta Maliselta, niin Malinen se vasta hölmö on. Näin tuskin on, joten hölmöys menee taas yksin Laura Huhtasaaren piikkiin.

Mitä tulee Lauran blogin otsikkoon, niin hän itse on elävä esimerkki itsepetoksesta ja itsepetos on samentanut Lauran kaiken ajattelun. Laura ei osaa eikä opi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti