keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Pääministeri Sipilän lestadiolaismafia



Viime päivinä pääministeri Juha Sipilän ympärillä on poreillut milloin Terrafamen, milloin YLEn tiimoilta.

Viime viikolla Talvivaara kaivosrypäs, nykyiseltään nimeltään Terrafame, sai lisärahoitusta valtiolta. Samassa yhteydessä paljastui sellainen seikka, että Terrafame tilasi laitteita yritykseltä, jossa pääministerin sukulaiset ovat osakkaina. Pääministerin jääviyskysymystä selvitetään parhaillaan.

Kun pääministeri joutui kiipeliin, hänen väitetään painostaneen Yleä, jotta se ei uutisoisi jupakasta. Ylen Atte Jääskeläinen kielsi asioiden olleen noin.

Toistaiseksi tilanne on avoin.

Kun Juha Sipilä nyt sattuu olemaan uskonnolliselta vakaumukseltaan lestadiolaistaustainen, niin nyt käynnissä oleva jupakka on vain vahvistava esimerkki siitä, kuinka uskonnollinen vakaumus altistaa kaikenlaisille konnuuksille. Lestadiolaisalueella toimii selvä lestadiolaismafia. Tämä mafia on valitettavasti ulottanut lonkeronsa valtakunnan politiikkaan asti.

Änkyrät ovat aina änkyröitä. Lisäksi sellainen seikka, että kun uskoo luomiskertomukseen, Nooan tulvatarinaan, neitseelliseen syntymiseen, kuolleista herättelemisiin, puhuviin käärmeisiin ja puhuviin aaseihin, niin nuo uskomukset diskvalifioivat kenet tahansa mistä tahansa tehtävästä. Pääministeri on tästä oiva esimerkki.

Suomessakin uskonnollinen vakaumus aiheuttaa korruptiota. Uskonnollisen vakaumuksen omaavat ovat täysin pätemättömiä hoitamaan mitään tehtävää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti