tiistai 29. marraskuuta 2016

Kristillisdemokraatit jatkavat taistelua ihmisyyttä vastaan



Kristillisdemokraattien puheenjohtaja, Sari Essayah, jatkaa nillittämistä kristinuskon hegemonian murentumisesta puolueensa verkkojulkaisussa KD-lehdessä otsikolla: Elämme lähihistorian suurimmassa arvomurroksen aikaa.

Melkoinen lähihistoriassa tapahtunut murros oli kyllä Neuvostoliiton hajoaminen, mutta oletetaan nyt Sarin mieliksi, että hänen väitteensä on totta. Sari vaikeroi siitä, että eduskuntaan tulee eettisiä periaatteita koskevia esityksiä entistä useammin. Kenellekään tuskin tulee suurena yllätyksenä, että Sari nillittää erityisesti tasa-arvoisesta avioliittolaista.

On jo korkea aika, että lait heijastavat nykyaikaa, eikä muinaisten aavikkobarbaarien barbaarisia käsityksiä. Siinä samalla sitten murenee näiden ”tosikristittyjen” erityisasema. On se joillekin kovaa, kun he eivät enää pääse sortamaan ja syrjimään muita selvästi epätosista premisseistä johdetuilla kuvitteellisilla kategorisilla imperatiiveilla.

Kristinusko testattiin yhteiskuntapoliittisena ohjelmana ja se havaittiin selvästi haitalliseksi. Kristinusko joutaakin siis jo mennä.

Tästä ei ole montaakaan päivää, kun Essayah nillitti samassa puolueensa äänenkannattajassa vireillä olevasta kansalaisaloitteesta koskien eutanasian laillistamista myös Suomessa.

Aina kun uskovat esittävät jotain – ihan mitä tahansa – niin se on aina haitallista, ihmisyyden kannalta tuomittavaa. Aina on jäänyt meidän sekulaarien humanistien tehtäväksi korjata uskontojen aiheuttamat haitat.

Uskonnot kuuluvat – tai niiden tulisi kuulua – marginaali-ilmiöihin, joilla ei ole mitään relevanssia lainsäädännössä. Sari Essayah ja Kristillisdemokraatit haluavat tehdä mahdollisimman monen elämästä mahdollisimman ikävää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti