perjantai 4. marraskuuta 2016

Kansanedustaja Kärnä tyrmäsi Aito Avioliiton Jääskeläisen



Aito Avioliitto ry:n aktiivi Arto Jääskeläinen kirjoitti Uuden Suomen Puheenvuoro-palstalle tänään blogin, joka oli otsikoitu: Mikko Kärnä loukkaa jo loukattuja ja koettelee vihapuheen rajoja.

Jupakka juontaa viime viikkoon, jolloin Aito Avioliitto ry:n puhuvat aasit, Rahkonen, Turunen, Puolimatka ja Antinen, kävivät esittelemässä Eduskunnan lakivaliokunnalle näkemyksiään. Aihetta on pohdittu paljon uskontoaiheisilla keskustelupalstoilla. Ko. kuulemistilaisuuden saldo on: Vituiksi meni aitoavioliittolaisilta sekin.

Kyseiselle puulaakille on tullut lunta tupaa kaikilla rintamilla ja ihan aiheesta. Oikeastaan aihetta tiukempaan kritiikkiin olisi ollut paljon, mutta debattiin osallistuneet ovat kilttejä ihmisiä, jotka halusivat säästää aitoavioliittolaiset enemmiltä nöyryytyksiltä.

Ilmeisesti Jääskeläinen suivaantui myös Ilkka Salolle samaisella Uuden Suomen Puheenvuoro- palstalla julkaistun kirjoituksen takia. Siinä kirjoituksessa analysoitiin Aito Avioliitto ry:n entisen puheenjohtajan, Jukka-Pekka Rahkosen, Eduskunnassa pitämän puheen tekstiä. Eipä kovinkaan montaa faktaa löytynyt Rahkosen jutuista. Hienoa että joku viitsii nähdä vaivaa näiden änkyröiden väitteiden debunkkaamisen kanssa.

Salo julkaisi kirjoituksensa torstai- iltana, Jääskeläinen perjantai- aamuna. Arvelen Jääskeläisen viettäneen huonosti nukutun pohtiessaan kirjoitustaan.

Kansanedustaja Mikko Kärnä on lakivaliokunnan jäsen; juuri sen valiokunnan jossa aitoaviot kävivät esittämässä farssinsa. Sen jälkeen Kärnä on kertonut saaneensa jos jonkinlaista paskapostia kristityiltä fundamentalisteilta. Kärnä on upottanut nuo kiihkoilijat muutamalla terävällä twiitillä. Sekin sai Arto Jääskeläisen otsasuonet pullistumaan, joten hänen oli kai taivashepun käskystä kirjoitettava vastine Kärnälle ja vähän koko maailmalle.

Kärnä kävi itse kommentoimassa Jääskeläisen kirjoitusta. Pisteet siitä kansanedustajalle.

Kärnä kirjoitti: Julkinen keskustelu on aina hyväksi, mutta tällainen syyttely ei ole rakentavaa. Mitä taas tulee laatimaani palautepohjaan, niin pidän sitä erittäin asiallisena. Se kääntää syvästi uskonnollisten ihmisten "omalle kielelle" sen, kuinka itse koen tasa-arvoisesta avioliittolaista. Twiittini terroristeista ja fundamentalisteista ei taas viitannut terroristien osalta teihin, mutta fundamentalistien osalta kyllä. Olen kokenut, että asiallinen keskustelu kanssanne on hyvin vaikeaa, jos ei mahdotonta. Se mahdottomuus tulee esille tässäkin kirjoituksessa ja kiteytyy yhteen käyttämääsi sanaan joka on "homousilmiö". Enkä oikein usko, että haluan edes kuulla mitä tällä tarkoitat. Mikään fakta ei teihin pure.

Jääskeläisen kirjoituksen voi lukea tuolta:

Salon analyysin aitoavioiden faktavapaasta retoriikasta tuolta:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti