torstai 17. marraskuuta 2016

Suomen helluntailaiset rasistisen Trumpin kannattajiksi



Niinhän nuo näyttävät tehneen, jos Ristin Voiton uutisoinnista voi jotain päätellä. Tänään 17.11.2016 kyseinen julkaisu otsikoi: Ristiriitainen Trump sai evankelisten kristittyjen sydämet puolelleen. Mahtaa Suomen helluntailaisia harmittaa kun heillä ei ollut äänioikeutta USA:n presidentinvaaleissa? Siitä huolimatta he näyttävät saaneen haluamansa.

Nyt on ainakin viimeistään selvää, ketkä Suomessa ovat rasisteja, naisvihamielisiä, köyhiä kyykittäviä arrogantteja paskiaisia. Kaikessa tuossa juuri helluntailaisilla on pitkät perinteen. Aivan erityisesti se sopii Aito Avioliitto ry:n entiseen puheenjohtajaan ja homoeroottiseen veijariin, Jukka-Pekka Rahkoseen. Kansanedustajat Teuvo Hakkarainen ja Mika Niikko täydentävät kolmikon. Tai oikeastaan hypoteesini sopii kaikkiin Suomen helluntailaisiin. Lahkolla on aina lahkon tavat.

Ristin Voiton käyttää ”asiantuntijanaan” perinteistä änkyrää, Risto Huvilaa. Huvila sanoi: Kristillisiä ääniä tukahduttava trendi, joka Yhdysvalloissa on vaikuttanut, katkeaa nyt ainakin neljäksi vuodeksi. Seurakunta on saanut ”jatkoajan”, joka olisi hyvä käyttää viisaasti.

Paitsi että kristinusko on Amerikassakin katoavaa kansanperinnettä. Erityisesti nuoret ovat hylänneet haitallisien uskon oikein joukolla. Sitä trendiä ei edes Trumpin valinta pysäytä.

Ja tuskin on yllättävää, että tähänkin on saatu yhdistettyä homot. Veli-Matti Kärkkäinen sanoo Ristin Voiton jutussa: Kukaan ei pysty tässä vaiheessa sanomaan, missä määrin Trump voi vaikuttaa homoliittojen oikeutukseen. Kun lukee Kärkkäisen lausuntoa eteenpäin, niin homot kiristävät helluntailaisten otsasuonet äärimmilleen. Mahtaa olla pipo kireällä kun homot yötä päivää painavat noin mieltä?

Lopulta seuraa tolkuttoman pitkiä sitaatteja erilaisilta amerikkalaisilta vaikuttajatahoilta. Eipä taida löytyä Suomen helluntailaisista kykyä itsenäiseen ajatteluun, kun kaikki pitää kopioida Yhdysvalloista.

Tuon Ristin Voiton jutun perusteella on selvää, ketä minä vastustan ihan näin suomalaisella paikallistasolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti