maanantai 1. lokakuuta 2018

Kenttäpiispa vaikeroi perinteisten arvojen perikadosta


Kotimaa24:ään aktiivisesti kirjoittava kenttäpiispa, Pekka Särkiö sai kerrankin edes otsikon oikein: Yksiavioisuus on tietoinen valinta.

Kirjoitus on kuitenkin suurimmalta osin Pekan paatoksellisuutta. Pekkaa vähän kismittää, että hänen uskonnollisesta vakaumuksestaan johdettu ”kristillinen” avioliittoinstituutio alkaa olla menneen maailman ilmiö.

Pekka liittää avioliiton aina siihen, mitä kukin tekee sukupuolielimillään ja kenen kanssa. Mikään muu kuin Pekan propagoima käsitys ei ole oikea. Pekalta osoittaa taas näköalattomuutta, harhaisuutta ja muutosvastarintaa.

Pekalle on aivan ylivoimaista hyväksyä sitä, että polyamorisia suhteita on ja niistä puhutaan. Pekka rakentelee asiasta olkiukkoja, joita sitten voi mätkiä. Pekka vain tekee itsestään ja muista kaltaisistaan idiootin.

Pekasta ja Pekan möläytyksistä on kirjoitettu tässä blogissa jo aiemmin. Paljon enempää Pekka ei ansaitse huomiota tällä kertaa.

Pekalle on aivan mahdotonta, että joku ajattelee ihmissuhteista toisin kuin hän. Pekalle on aivan mahdotonta, että suurelle osalle aavikkobarbaarien opaskirjasta repäistyt kategoriset imperatiivit eivät ole toimivia, eivät ole koskaan olleetkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti