lauantai 6. lokakuuta 2018

Huhtasaaren korsetti kireällä


Laura Huhtasaaren korsetti on tällä viikolla ollut niin kireällä, ettei veri tunnu kiertävän Lauran päässä; sen verran hämäriä juttuja Laura on heitellyt.

Jupakka sai alkunsa yhden tamperelaisen koulun oppilastyöstä, josta Huhtasaari teki omia tulkintojaan, jotka olivat vedetty ihan hatusta ja hihasta. Ei, ne oli vedetty pukamaisesta perseestä!

Lauran oli eilen vieraana Sannikan ja Ukkolan ohjelmassa. Kyyti oli kylmää, mutta muuta ei voi odottaakaan kun Lauran jutut ovat mitä ovat.

Perussuomalaiset ovat viikon mittaan pitäneet strategiapalaverin jos toisenkin. Lauraa oli ohjeistettu muutamalla puheenparrella ja niitä hän sitten toisteli perjantai-illan huumoripläjäyksessä. Tästä seurasi, että Laura ei vastannut yhteenkään kysymykseen saati sitten, että hänen jutuissaan muutenkaan olisi ollut mitään tolkkua.

Persut ovat saaneet kuraa niskaansa viime aikoina ja syypäinä ovat usein olleet Huhtasaari ja Hakkarainen, nuo moukista moukimmat. Kun persuja lyödään kuin vierasta sikaa, niin se tekee pelkästään hyvää poliittiselle kentälle.

Kun persut saavat pataansa kaikilla foorumeilla, niin se betonoi heidän kannatuksensa jonnekin kymmenen prosentin paikkaille. Tuo joukko kannattaa persuja tekivätpä persut mitä tahansa. Liikkuvat äänestäjät eivät päädy kannattamaan persuja, mikä on sekin pelkästään positiivinen ilmiö. Persuista on tullut niin vastenmielisiä, että heille riittää tuo kannattajajoukko. Lisäkannatusta on turha odottaa.

Nyt nuorilla on näytön paikka. He voivat ilmaista näkemyksensä mahdollisimman näkyvästi. Nuoret voivat rynnätä tukemaan tuon jupakan aloittaneen julisteen tekijöitä. Nuoret hallitsevat sosiaalisen median käytön erinomaisesti. He voivat vyöryttää persuja kaikilla palstoilla. Tästä taa seuraa se, että persut kaivautuvat entistä syvemmälle poteroihinsa ja sinne he jäävätkin, jos nuoret oivaltavat valtansa merkittävyyden.

Eiköhän Huhtasaari saa vetää korsettinsa entistä tiukemmalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti