torstai 11. lokakuuta 2018

Abrahamilaiset uskonnot ovat kaikki väkivaltaisia


Väkivalta on kaikkien uskontojen perusprinsiippi. Kaikki muu tilpehööri on sitten kyhätty väkivallan ympärille. Täten uskontojen väkivaltainen ydin on pyritti hävittämään käärimällä antihumanistinen uskomus käärepaperiin. josta yksinkertaisimmat eivät heti huomaa, kuinka haitallisen kulttiin ja lahkoon he ovat uponneet. Erityisen raskauttavaksi asian tekee lasten indoktrinointi metodien ollessa kiristys, korruptio, kaupankäynti sekä uhkailu ja pelottelu.

Ihmiselämä itsessään on näille uskonharhaisille vierasta. Ihmiselämän arvon määrittelee kuvitteellinen taivasheppu. Abrahamilaisten taivasheput ovat sen sortin sadisteja, että heille ihminen kelpaa väkivallan uhriksi tai kosmiseksi pelinappulaksi.

Vaikka noita abrahamilaisten taivasheppuja ei olekaan olemassa, niin pahoista deluusioista kärsivät ihmiset toimeenpanevat milloin mitäkin teurastuksia, koska ihmiset muka ansaitsisivat sellaista kohtelua. Tämäkin kuvottavuus on paketoitu synniksi, mutta kun synti ei ole millään tavoin reaalimaailman ilmiö vaan yksi alistamisen muoto sekä oiva keino oikeuttaa väkivalta.

Kaikesta edellisestä voidaan päätellä, että uskovat ovat antihumanisteja: maltilliset antavat oikeutuksen kuvottavuuksiin ja radikaalit fundamentalistit panevat kuvottavuudet toimeen ollen oikein esimerkillisiä taivasheppujen kirjanpidossa.

Sekä maltilliset että fundamentalistiset radikaalit seurustelevat olemattomien olioiden kanssa ja se kertoo todella paljon heidän psyykensä tilasta. Milloin korvaan kuiskuttelevat jumalat ja saatanat, toisinaan demonit ja muut kuvitteelliset oliot kuten puhuvat käärmeet ja aasit. Harhat ovat harhoja ja harhojen ne uskonnollisetkin harhat ovat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti