sunnuntai 7. lokakuuta 2018

Testosteronia nakkikioskilla


Perussuomalaisuuteen ja siihen läheisesti liittyviin kansallismielisyyteen ja isänmaallisuutteen kuuluu maskuliinisuuskultti. Siinä touhussa testosteroni jyllää. Tätä maskuliinisuuskulttia pääsee tapaamaan nakkikioskilla. Näin ainakin perussuomalaisten oman hevosmiesten tietotoimiston mukaan. Paljon nakkikioskeilla asioineena en vain ole törmännyt tuollaiseen testosteronia tirsuvaan persuun. Kai heitä sitten täytyy olla, kun persut itse näin väittävät. Persuthan ovat aina se luotettavin lähde, ovathan?

Testosteronia tihkuvaan maskuliinisuuskulttiin kuuluu feminismin dissaaminen kaikin mahdollisin tavoin. On oikeastaan aika surullista, että vielä vuonna 2018 miehet ja naiset ovat sotajalalla. Muun sukupuolisetkin on vedetty mukaan tähän hormoneilla toimivaan kilpailuun mukaan.

Olisi oikein mielenkiintoista jututtaa miestä, jolla on tyttäriä, ja joka samanaikaisesti propagoi patriarkaalisen yhteiskuntajärjestyksen puolesta.  Patriarkaatin puolustus perustuu usein vetoamiseen ”perinteisiin” arvoihin. Nuo arvot vain sattuvat olemaan aikansa eläneitä, eikä niistä ole nykypäivänä kategorisiksi imperatiiveiksi. Jos haluaa olla oikein perinteinen, niin naiset tulee nähdä omaisuutena. Siinä on testosteronia tihkuvilla miehillä selittämistä tyttärilleen, miksi näiden tulee alistua miesten oikkuihin.

Nykyinen politiikka ja politikointi ovat menneet sellaiseksi, että tietty isänmaallinen suuntaus vaatii kannattajiltaan puhdasoppisuutta. Tämä vaatii taas poikkeuksellista sitoutumisesta niihinkin ideologisiin käytäntöihin, joita ei edes kannata. Kantaaottavuus ideologisen agendan puolesta nähdään ehdottamana edellytyksenä, jotta henkilö hyväksyttäisiin aatteellisten puritaanien pariin.

Pateettista paatosta testosteronin puolesta löytyy näistä oikean laidan valeuutismedioista, ei juuri muualta. Väkivalta hiipii testosteronia tihkuvien pullistelijoiden kommentteihin ja irvokkaimmat kommentit hyväksyvät perheväkivallankin. Perheväkivalta taas perustuu perinteisiin arvoihin.

Isänmaallinen ei voi olla moraalinen ihminen, sillä hän ulottaa moraalin koskemaan vain muita unohtaen itsensä yhtälöstä. Täten moraalista tulee pelkkää moralismia, eikä moralismi velvoita ketään.

Palataanpa tuohon teemaan ”miehet joilla on tyttäriä”. Väitän, että testosteronia tihkuvat isät eivät suvaitse tyttärensä puolisoksi testosteronikäyttöistä heppua, vaikka tuon hepun muut meriitit olisivatkin riittävät.

Samalla olisi mielenkiintoista kuulla, mitä mieltä nuoret naiset ovat isistään. Tai mitä mieltä testosteronipullistelijoiden puolisot ovat näistä ”luolamiehistä”.

Arvelen, että pullistelijat ovat pullistelijoita internetin ihmeellisessä maailmassa. Muuten he ovat usein pelkkiä heille tohveleita. Se heille suotakoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti