keskiviikko 10. lokakuuta 2018

Mika Niikko ruumishuoneella


Perussuomalaisten kansanedustajista ja aaseista aasein, Mika Niikko, on ilmoittanut hakevansa jatkokautta eduskuntaan. Aasiasta kertoi Niikon kultin äänenkannattaja Suomen Uutiset, joka on aivan liian yliampuva nimi tuolle propagandajulkaisulle, jota luotsaa päätoimittajan ominaisuudessa Hommafoorumilta ponnistanut ammattitrolli Matias Turkkilan. Uutisistahan siinä julkaisussa ei ole kyse. Eipä puoluelehdeltä voi edes odottaa uutisointia. Siinä suhteessa mikään ei muuttunut vuosisatojen kuluessa. Taisi olla Turkkilan käsialaa tuokin Niikkoa koskeva ”tiedote”: Niikko ei nimittäin itse pysty laatimaan edes yhtä koherenttia lausetta. Ehkä noita aaseja ei edes päästetä puhumaan omasta puolestaan, sillä muuten prosenttikannatus putoaisi promillekannatukseksi.

Niikko on tullut myös tunnetuksi nuorisorikollisena. Jotain autovarkauksia ja muita källejä Niikolla on tillillään. Hän on tuomionsa kärsinyt, joten ei siitä sen enempää. Ihmetellä kuitenkin täytyy, miten nämä uskonnolliset ja poliittiset kultit aina löytävätkin nuo konnat äänitorvikseen. Joku myyttinen hahmo, jota joku kutsui joskus Jeesukseksi, kuulemma vaikutti asiaan, mutta koska yhdestäkään Jeesuksesta ei ole mitään luotettavaa evidenssiä, niin eiköhän Niikon ja kumppaneiden Jeesukset ole silkkaa puppugeneraattorin tuotetta. Sellainen puppu saa paskapuhemittarin hyppäämään ihan tappiin. Eipä olemattomilla hahmoilla ennenkään ole ollut minkään maailman vaikutusta. Jeesuksen kaltaiset supersankarit seikkailevat heistä kertovien tarinoiden sivuilla.

Myöhemmissä elämänvaiheissa Mika Niikko se vasta kunnostautuikin sekopäisessä touhussa. Niikko kävi muinaisen Nokia Mission pääjehun Markku Koiviston kanssa herättelemässä ruumishuoneella vainajaa. Tuolta ruumiilta oli jo poistettu paljon sisuskaluja, mutta niin vaan Niikko ja Koivisto huusivat maagista Jeesusta tekemään tempun.
    -Jeeeeesuuuuss…!!!
Niin pysyi tuokin kroppa kylmänä. Oli siinä ruumishuoneen vahtimestarilla ihmettelemistä. Ei vaadi psykiatrin pätevyyttä, että voi sanoa Niikon ja Koiviston kuuluvan hullujenhuoneelle.  Tiedä sitten yrittivätkö Niikko ja Koivisto tunkea suolia ja muita sisäelimiä takaisin vainajan sisuksiin. Tuon episodin yhteydessä ruumishuoneen vahtimestari altistui sellaiselle mielipuolisuudelle, ettei sellaista toivoisi kenenkään kohtaavan.

Markku Koivisto oli raivokas homoseksuaalisuuden vastustaja ja niin on Niikkokin aina eduskunnassa pitämiään puheita myöten.

Koiviston tapauksessa kävi vain niin, että hän päätyi leikkimään pissavehkeillään toisen samanlaisen kanssa. Potkuthan siitä tuli. Selittelyä päälle ja tilapäinen maanpako jossain maailman perslävessä. Tämä ja muut samanlaiset tarinat ovat niin toistuvia, etteivät ne jaksa enää edes huvittaa. Kaikesta tästä huolimatta sama sekopäisyys toistuu tälläkin hetkellä taas jossain. Koiviston puolustus perustui ”sielunhoidollisiin” tekijöihin, mutta kun sielujaan ei ole, joten kyseessä oli pelkästään seksuaalinen hyväksikäyttö. Miten sielunhoito, jos sieluja nyt sattuisi olemaan olemassa, liittyy peniksiin, ei mitään tietoa. Manipulaattorina Koivisto onnistui hyvin.

Eikä tuo em. sekoilu ollut ainoaa sekoilua Nokia Missiossa. Silminnäkijäkertomusten mukaan Nokia Missionin tilaisuuksissa katosta satoi kultapölyä tai saattoihin olla se olla kultahippujakin.

Olisin halunnut olla siivoja noilla areenoilla. Lopuksi olisi voinut lakaista kultahiput yhteen kasaan ja useamman tilaisuuden jälkeen olisi kasassa ollut melkoinen ominaisuus. Sellaiseen saaliiseen Tankavaraan kullanhuuhtojat pääse ikinä, ei vaikka kaivaisi vuosikymmeniä.

Suomen Uutiset kertoi, että Mika Niikko oli ensin ajatellut palaavansa nuorisotyönpariin, mutta
muuttanut mielensä. Olisivatko nuoret sanoneet Mikalle: ”Pidä Jeesuksesi! Me juomme kaljaa!

Kuka vanhempi haluaisi lapsensa osallistuvan Mika Niikon järjestämään nuorisotoimintaan? Ei varmasti kovin moni, sillä Niikon maailmassa universumin ikä 6000 vuotta, Aatami ja Eeva todellisia henkilöitä kuten myös puhuvat käärmeet ja puhuvat aasit. Nooan arkkikin ja sen ympärille rakennettu Niikon maaginen maailman on ihan totta. Fuck you, Mika Niikko!

Eikä Mika ole selvinnyt talouskälleittäkään. Asiaa koskevat muistiinpanoni ovat kadonneet mustaan aukkoon, joten vedetään sitten ulkomuistista. Muutama vuosi sitten jaettiin nuorisojärjestöille avustuksia ja Niikko sai junailtua paljon rahaa edustamalleen puulaakille. Jos en ihan väärin muista, niin asiaan liittyi jotain ruoka-avustuksiakin.

Mika Niikon suurin saavutus on se, että hän on saanut Hikipediaan oman artikkelin. Se on Niikon suurin meriitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti