torstai 5. lokakuuta 2017

Reinikaisen hapokas blogi siirtyi Patmoksen sivuille



Muutama päivä sitten postasin jutun kreationismin suomalaisen ykkösnyrkin, Pekka Reinikaisen, sekopäisestä blogista patavanhoillisen verkkojulkaisun Seurakuntalaisen sivuilla.

Ei mennyt kuin päivä tai pari, niin Reinikaisen kirjoitus katosi bittiavaruuteen. Kerta ei ollut edes ensimmäinen. Tammikuun 31. 2017 raportoin Pekan edesottamuksista otsikolla: Reinikaisen blogi liian hapokasta Seurakuntalaiselle. Tuolloin blogi tosin palasi Seurakuntalaisen sivuille vähemmän hapokkaassa korjatussa muodossa. Tämä viimeinen blogi tuskin tekee niin.


Vuosia Reinikaisen kirjoittelua seuranneena voi tehdä alustavan johtopäätöksen siitä, että Pekka on dementoitumassa huolestuttavalla tavalla. Sairastumisessa sinänsä ei ole mitään moitittavaa. Ihmisen kognitiivisen kapasiteetin lasku on surullista, mutta kun ihmiset elävät yhä pitempään, niin eipä taida olla montakaan ihmistä, joka ei kuollessaan ole jollain tavoin dementoitunut.

Reinikaisen blogi kuitenkin sai palstatilaa Patmos Lähetyssäätiön sivuilla. Patmos taas on profiloitunut selvästi uskonnollisen oikeiston kristofasistisen sektion äänenkannattajaksi. Sieltä löytyvät kaikkein häijyimmät blogit. Pekka Reinikainen on Patmoksessa vertaistensa seurassa.

Pekan riemastuttavan blogin voi lukea nyt tuolta. Varautukaa face-palm-kokemukseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti