maanantai 2. lokakuuta 2017

Konservatiivien huuto voitetaan faktoilla



Konservatiivit usein valittavat siitä, mistä uutisoidaan. Konservatiiveilla ei vain ole faktoja valituksensa pohjaksi. Jotakuinkin kaikesta uutisoidaan, mutta ei ole median syy, että konservatiiveista ei löydy juuri koskaan mitään positiivista uutisoitavaa.

Konservatiiveille on mahdotonta, että tapahtumasta X kerrotaan faktat silloin kun se on heidän ideologiaansa tai maailmankuvaansa vastaan. Tällöin konservatiivit päätyvät valittamaan meidän liberaalien muodostamasta salaliitosta mediassa. Konservatiivit ovat muodostaneet salaliittoteorian liberaalien hegemonisesta dominanssista uutisoinnin suhteen. Leimaaminen uutisoinnin ”fake newsiksi” toimi hetken, mutta nyt sekin on osoitettu vain ja ainoastaan konservatiivien perusteettomaksi valitukseksi.

Konservatiivien mielestä ohjelma on tasapuolinen ja oikeudenmukainen vasta silloin kun ohjelman juontaja on konservatiivi ja jostakin aiheesta on keskustelemassa kaksi konservatiivia. Tavallisesti tämäkin metodi päätyy valitukseen liberaaleista ja liberalismista.

Edelleen kaikkien lehtien tulisi kirjoittaa pääkirjoituksia ja kolumneja vain ja ainoastaan konservatiiveja miellyttävällä tavalla. Tämä on heidän mielestään tasapuolista.

Oman johtopäätökseni on, että liberaalien medialukutaito on paljon parempaa kuin konservatiivien. Tästä syystä konservatiivinen media vain harvoin pyrkii tavoittamaan liberaalia yleisöä. Konservatiivien viestintä paljastuu nopeasti pelkäksi puppugeneraattorin tuottamaksi paskapuheeksi.

Nykymaailmassa internetistä on tullut konservatiivien temmellyskenttä. Internetissä konservatiivit huutavat kovaa, liberaalit tuskin kuiskaavat.

Meidän liberaalien edistyksellisten olisi jo korkea aika saada äänemme kuuluville. Faktat koskien mitä tahansa asiaa ovat puolellamme. Meidän on lyötävä konservatiivien paskapuheet myös verkossa. Aloittakaamme juuri nyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti