maanantai 9. lokakuuta 2017

Aito Avioliitto ry jaksaa sinnitellä



Tasa-arvoista avioliittolakia vastustamaan perustettu Aito Avioliitto ry ei ole hetkeen saanut huomiota tässä blogissa, mutta nyt saa.

Viikonloppuna harvalukuinen joukko aitoavioliittolaisia aktivisteja ryhtyi vyöryttämään Uuden Suomen Puheenvuoroa siinä toivossa, että heidän vittumaisen vastenmielinen agendansa saisi edes jotain ymmärrystä, mutta tulos oli aivan päinvastainen kuin he odottivat.

Polemiikki sai alkunsa siitä, että sukupuolensa mieheksi korjannut henkilö on raskaana. Tästä aitoaviot kilahtivat ihan totaalisesti.

Aa:n puheenjohtaja Susanna Koivula kirjoitti Uuden Suomen Puheenvuoroon häijyn blogin, mutta se kirjoitus lensi bittiavaruuteen nopeasti puhiksen sääntöjenvastaisena. Tämän jälkeen Suski siirtyi itkemään kovaa kohtaloaan Aito Avioliitto ry:n omille sivuilla. Se olisikin ollut heti alkuunsa oikeampi paikka Suskin sepustuksille.

Persusnuorten puheenjohtaja, Samuli Voutila, jatkoi samaa ruikutusta Facebookissa, sillä seurauksella, että hän sai vuorokauden bannin Facebookin. Syynä oli jälleen kerran Facebookin sääntöjen vastainen kirjoittelu.

Jotta jupakka menisi entistä sekopäisemmäksi, presidentiksi pyrkivä Laura Huhtasaari jatkoi asian vatvomista Uudessa Suomessa. Idioottihan Laura on, oikea perusidiootti. Niillä eväillä  sitten pitäisi päästä Suomen presidentiksi.

Näille em. henkilöille ei sitten millään mene jakeluun, että se ei ole heidän sananvapautensa rajoittamista, jos heiltä evätään kirjoitusoikeudet jollekin foorumille. Foorumin omistaja ja ylläpitäjä voivat ihan itse määritellä ne kriteerit millä kirjoituksia julkaisevat. Mikään ei estä kutakin perustumasta omaa foorumia, jos muiden toimijoiden saitit  eivät miellytä.

Luulevatko nämä aitoaviot, että he kirjoittelullaan kääntävät jonkun agendalleen suopeaksi? Tohdin epäillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti